Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 12 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Lost Bullet trailer: Netflix dropt brute film vol achtervolgingen en explosies

Op 19 juni gaat Netflix knallen met Lost Bullet, een Franse film vol achtervolgingen en explosies.

Netflix ontdekte na het Duitse Dark opeens de kracht van internationale producties. Het is je anno 2020 dan ook amper voor te stellen dat tot voor kort vrijwel elke Netflix Original uit Amerika kwam.

Netflix onthult Lost Bullet

Op filmgebied blijft het aantal internationale toptitels nog beperkt, als je het over Originals hebt. Überhaupt weet de streamingdienst op filmvlak minder consistent indruk te maken dan met zijn series. Misschien kan een nieuwe brute autofilm daar verandering in gaan brengen: Lost Bullet.

Dat is een Franse film vol autoachtervolgingen en explosies. Lost Bullets gaat over een briljante automonteur genaamd Lino, die voor het lokale politiekorps werkt. Hij is goed in zijn werk en alles loopt op rolletjes, tot hij opeens beschuldigd wordt van moord. Lino zou zijn eigen mentor om het leven hebben gebracht.

De monteur is onschuldig, maar kan dat niet bewijzen. Zijn redmiddel is slechts één kogel, de kogel waarmee de moord is gepleegd. Daarmee kan de monteur bewijzen dat hij onschuldig is. Klein probleempje: die kogel bevindt zich in een auto die opeens vermist is. Hij gaat op zoek, maar zijn eigen politiekorps zet de achtervolging in.

Brute trailer en release

Verder weten we nog vrij weinig over het verhaal van Lost Bullets. Maar ach, veel meer hoef je niet te weten. Het wat cliché-matig klinkende plot leent zich vooral goed voor een hoop achtervolgingen, exploderende auto’s en spectaculaire actie. Een beetje Fast & Furious, maar dan uit Frankrijk en van Netflix.

Lost Bullet komt op 19 juni naar Netflix. Dan gaan we ontdekken of de streamingdienst eindelijk een internationale topfilm te pakken heeft. En ach, anders hebben we altijd nog een vermakelijk avondje vol popcorn-actie voor de boeg. Ook niet verkeerd!

Trek in meer actiefilms? Check ons overzicht met de beste oorlogsfilms op Netflix.

Lost Bullet Netflix trailer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lost Bullet trailer: Netflix dropt brute film vol achtervolgingen en explosies
Sluiten