Netflix dropt brute trailer voor nieuwe actiefilm van regisseur Hitman

Netflix heeft eindelijk een eerste trailer gedropt voor The Last Days of American Crime, een futuristische heist-film. De actiefilm wordt geregisseerd door Olivier Megaton. Je kunt hem kennen van films als Hitman, Taken 2 en Taken 3.

Nou niet bepaald Oscar-materiaal, maar hopelijk weet hij daar met zijn nieuwe Netflix Original verandering in te brengen. Al tekenen we zeker in deze bioscooploze tijden ook gewoon voor een vermakelijke hersenloze actiefilm.

The Last Days of American Crime

De cast van The Last Days of American Crime bestaat onder andere uit Edgar Ramirez, Anna Brewster, Patrick Bergin en Sharlto Copley. In de eerste trailer valt echter vooral Michael Pitt op, die fans nog kunnen kennen van Dawson’s Creek.

Al is hij vrijwel onherkenbaar met het lange haar, tattoeages en de gouden ketting.

Geen misdaad meer

The Last Days of American Crime is gebaseerd op een strip uit 2009, van Deadpool-schrijver Rick Remender en Greg Tocchini. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waarin de Amerikaanse overheid de ultieme maatregel tegen terrorisme en misdaad treft.

Er wordt namelijk een geavanceerd signaal verstuurd dat ervoor zorgt dat niemand meer bewust een misdaad kan plegen. Fysiek en mentaal onmogelijk. Edgar Ramirez speelt Graham Bricke, een beroepscrimineel die samen met de beroemde gangster Kevin Cash en hacker Shelby Dupree de laatste overval van de eeuw plant. Misschien wel de laatste overval ooit.

Nog snel voor het signaal wordt verstuurd gaan ze op pad, in een race tegen de klok.

5 juni op Netflix

Dat levert een hoop stress, unieke situaties en vooral keiharde actie op. Al met al een origineel recept voor een hopelijk even sterke film. We gaan het op 5 juni meemaken, want vanaf die datum staat The Last Days of American Crime op je te wachten op Netflix.

🤯Check: Netflix dropt Da 5 Bloods trailer: epische oorlogsfilm van Spike Lee

Reageer op artikel:
Netflix dropt brute trailer voor nieuwe actiefilm van regisseur Hitman
Sluiten