Álex Pina verklapt dat Netflix serie La Casa de Papel vijfde seizoen krijgt

Goed nieuws voor fans van de Spaanstalige Netflix serie La Casa de Papel. De grote man achter de populaire serie, Álex Pina, heeft namelijk bekendgemaakt dat hij is begonnen aan het vijfde seizoen.

Álex Pina maakte dit heugelijke nieuws wereldkundig via Instagram. Hij deelde een foto van zichzelf in een hangmat. Hier ligt hij, in gezelschap van zijn hond, te werken op zijn laptop. Waar hij aan werkt, doet Álex Pina niet geheimzinnig over. In het bijschrift is te lezen dat hij bezig is met La Casa de Papel seizoen vijf.

La Casa de Papel krijgt vijfde seizoen

Dat is overigens niet het enige wat hij vermeldt. De maker van Netflix knaller La Casa de Papel wil namelijk ook nog wat kwijt over het t-shirt dat hij draagt. Dit is niet het shirt dat geleid heeft tot het karakter Tokyo. Voor de grap heeft hij de trui die hij wel droeg toen hij dit karakter bedacht ook toegevoegd aan de post. Sindsdien koopt hij ieder kledingstuk waar ‘Tokyo’ op staat. Het shirt dat hij draagt op de foto is er daar dus één van.

Naast de uitleg over zijn shirt laat Álex Pina nog niks los over het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Spannend zal het ongetwijfeld zeker gaan worden, want seizoen vierde eindigde met een flinke cliffhanger. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken dat de serie op korte termijn ten einde komt. Het gerucht gaat dat er namelijk ook nog een zesde seizoen van La Casa de Papel gaat komen.

Meer van Álex Pina op Netflix

Wanneer het vijfde en zesde seizoen gaan verschijnen is nog niet bekend. Netflix heeft officieel nog niet eens bekend gemaakt dat er nieuwe seizoenen gaan komen. Nu Álex Pina verklapt heeft dat we nog minimaal één seizoen La Casa de Papel krijgen, zal het officiële bericht van de streamingdienst niet lang uitblijven.

Mocht je tijdens het wachten op La Casa de Papel seizoen vijf iets anders willen kijken? Check dan ook snel de nieuwe serie van Álex Pina.

Reageer op artikel:
Álex Pina verklapt dat Netflix serie La Casa de Papel vijfde seizoen krijgt
Sluiten