Jan
Jan Netflix 2 apr 2019

Netflix toont eerste trailer en releasedatum van La Casa de Papel seizoen 3

De fans van de populaire Spaanstalige Netflix serie La Casa de Papel worden binnenkort op hun wenken bedient. De streamdienst heeft met het vrijgeven van een spannende teaser op YouTube aangegeven dat seizoen 3 van de serie aanstaande is. Vanaf 19 juli kunnen de fans weer opgelucht ademhalen, vanaf dat moment zijn alle afleveringen van het nieuwe seizoen te bekijken via de streaminggigant.

Het derde seizoen La Casa de Papel is aanstaande

De eerste twee seizoenen van de Spaanstalige serie waren een schot in de roos. De serie waarin de professor met acht specialisten aan de slag gaat om de meest perfecte overval in de Spaanse geschiedenis voor te bereiden was een doorslaand succes. Met de aankondiging van het derde seizoen hoopt Netflix dat succes te kunnen overtreffen.

Korte vakantie

In het derde seizoen pakken we de draad op en blijkt dat de overvallers niet bijzonder lang van hun welverdiende rust kunnen genieten. Tokio, El Profesor, Nairobi, Denver en Río wanen zich veilig op een tropisch eiland. Dan blijkt dat het niets meer dan stilte voor de storm is. Al snel bevinden ze zich in de situatie dat ze op de hielen worden gezeten door de politie en het leger.

La Casa de Papel: Deel 3 | Releasedatum | Netflix

Hun vakantie is voorbij. Deel 3 van La Casa de Papel gaat op 19 juli 2019 in première, exclusief op Netflix.

Komt Berlin toch terug?

Opvallend genoeg zagen we aan het eind van het tweede seizoen dat Berlin, ‘het broertje’ van El Professor, de roofoverval niet heeft overleefd. Wonder boven wonder werd hij wel gespot tijdens de opnames voor het derde seizoen, maar in de teaser is hij niet te zien. De grote vraag is dus of zijn personage terugkomt en zo ja op wat voor manier.

Netflix serie verhuist naar Italië

De aankondiging dat er een derde seizoen ging komen was al eerder gedaan. Opvallende genoeg vonden opnames gedeeltelijk plaats in Florence. Dat is op zich bijzonder en geeft reden voor allerlei speculaties. Zou El Professor wellicht zijn werkterrein hebben verlegd en een overval in Italië aan het voorbereiden zijn? De antwoorden zullen we pas vanaf 19 juli krijgen, tot die tijd moet je het met de teaser doen.

De populaire serie op Netflix gaat dus gewoon verder, ondanks dat de Dalí-Stichting hen wilde aanklagen. Waarom dat was lees je hier.

YouTube

Reageer op artikel:
Netflix toont eerste trailer en releasedatum van La Casa de Papel seizoen 3
Sluiten