Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 12 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Netflix-killer Disney+ nu al gratis te streamen in Nederland

We wisten al dat Disney+ naar Nederland zou komen op 12 november. Wij kunnen dus als een van de eersten met de Netflix-killer van Disney aan de slag. We hebben goed nieuws voor je: je kunt de streamingdienst nu al per direct gratis gaan proberen.

Disney+ nu gratis in Nederland

Ja, dat lees je goed: de entertainmentgigant lanceert Disney+ exclusief in Nederland. Wij zijn wereldwijd de eerste gebruikers die de streamingdienst kunnen gaan verkennen. Juich echter niet te vroeg, want het is niet alsof je nu al toegang krijgt tot de ambitieuze reeds aangekondigde Star Wars en Marvel series.

Het gaat vooral om bestaande films en series, afkomstig van Pixar, Disney zelf, Marvel en National Geographic. Pas later, vanaf 12 november, komen Disney’s equivalenten van Netflix Originals beschikbaar op de streamingdienst.

Je kunt via deze pagina direct een account aanmaken. De features waarmee Disney zich onderscheidt van de concurrentie, zijn wel nu al beschikbaar. Oftewel: geen reclame, vier streams tegelijkertijd in 4K, zeven profielen en onbeperkt downloaden.

Disney+ Marvel
Screenshot: Manners

Klein nadeel

Klein nadeeltje: om Disney+ gratis te gebruiken tot 12 november, moet je wel nu al een abonnement afsluiten. Dat kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Pas vanaf 12 november begin je dan met betalen, tot dan kun je de dienst volledig gratis proberen. Ook kun je natuurlijk je abonnement voor 12 november opzeggen, waardoor je helemaal niks betaalt.

Uiteindelijk gaat Disney vrijwel al zijn films na de bioscoopperiode exclusief naar Disney+ brengen. Denk aan The Lion King, Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker maar ook films die al uit zijn zoals Aladdin, Avengers: Endgame en Captain Marvel.

Er is een app voor smartphones, slimme televisies en je kunt de streamingdienst in je browser gebruiken. Veel kijkplezier!

Lees ook: Hoe disney+ series stiekem de toekomst van Marvel films onthullen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix-killer Disney+ nu al gratis te streamen in Nederland
Sluiten