Nieuw op Netflix: kerstserie Home for Christmas is verrassend goed

Iedere week verschijnen er nieuwe films, series en documentaires. Niet alleen op Netflix, maar ook op Ziggo Movies & Series XL (HBO), Amazon Prime, Cinemember, Disney+ en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit is onze top 3 van week 49, met de kerstserie Home for Christmas op Netflix als grootste verrassing.

Top 3 nieuwe films en series in week 49

Alle nieuwe series, films en documentaires gooien we wekelijks door een trechter voor een top 3. Deze week: Home for Christmas op Netflix, One Day at Disney op Disney+ en V-Wars op Netflix.

Home for Christmas – serie op Netflix

Geen kerstfilm, maar een kerstserie. Home for Christmas is een uit zes afleveringen bestaande Netflix Original en gaat over dertiger Joanne. In tegenstelling tot haar vrienden en familie is ze vrijgezel. De voorspelbare opmerkingen is ze zat, dus besluit ze in de adventperiode op zoek te gaan naar de man van haar dromen om met Kerstmis mee naar huis te nemen. Daar krijgt ze 24 dagen de tijd voor. Het plot klinkt misschien wat cheesy, maar deze Noorse kerstserie is een verassend sterke dosis feel good.

Home for Christmas is nu te zien op Netflix.

One Day at Disney – documentaire op Disney+

In One Day at Disney worden tien werknemers van Walt Disney Company gevold in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo krijg je een een uniek kijkje achter de schermen van het megabedrijf. Onder anderen Ryan Meinerding (concept artist bij Marvel Studios), Eric Goldberg (animato van onder meer Aladdin en Hercules) en Eric Baker (Imagineer voor het themapark Star Wars: Galaxy’s Edge) worden gevolgd. Interessante documentaire die lekker wegkijkt. Wel even door de schaamteloze zelfpromotie heenkijken.

One Day at Disney is nu te zien op Disney+.

V-Wars – serie op Netflix

V-Wars is een Netflix Original die gebaseerd is op de gelijknamige striproman van Jonathan Maberry en Alan Robinson. De serie gaat over een mysterieus virus, dat mensen verandert in moordlustige vampier-achtige monsters. Hoofdperson is Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder), die zijn beste vriend ziet veranderen in een vampier. Al snel volgen er meer mensen en ontketent zich een oorlog tussen mensen en de vampiers. Fans van van de striproman kijken al tijden uit naar deze serie, die net als Home for Christmas sinds 5 december te zien is op Netflix.

V-Wars is nu te zien op Netflix.

Kerst op Netflix

Naast Home for Christmas verschijnen er nog veel meer nieuwe kerstfilms op Netflix rond kerst. Nieuw films zijn The Knight Before Christmas, Nailed It! Holiday!, Holiday Rush en A Christmas Prince: The Royal Baby. Nu allemaal te zien.

? Check hier onze top 3 van vorige week!

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: kerstserie Home for Christmas is verrassend goed
Sluiten