Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 1 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Sla snel toe: Netflix biedt gratis films en series aan

Afgelopen februari stuntte Netflix door To All The Boys I’ve Loved Before gratis aan te bieden. Ook als je dus geen abonnement op de streamingdienst had kon je de film gratis kijken. De marketingstunt was vooral bedoeld als lokkertje. Het vervolg op die film kwam namelijk die maand naar de streamingdienst: P.S. I Still Love You.

Een film waarvoor men wel gewoon moest betalen. Nu, een half jaar later, gaat Netflix nog een stap verder. Wereldwijd heeft het bedrijf namelijk een pagina gelanceerd waar je gratis films en series kunt kijken. Ja, ook zonder een Netflix-abonnement.

Netflix biedt gratis films en series aan

De selectie is nog opvallend breed ook. Je kunt, mooi op tijd voor Halloween, direct beginnen met de horror-hit Bird Box. Adam Sandler en Jennifer Aniston kun je gratis in actie zien in de film Murder Mystery en prijswinnaar The Two Popes is ook gratis beschikbaar.

Ook aan de serie-kant probeert Netflix nieuwe abonnees te werven. Daar kun je namelijk de eerste afleveringen streamen van Stranger Things, Love is Blind, Elite, Our Planet, Boss Baby: Back in Business, When They See Us en Grace en Frankie. Een minder sterke deal, gezien je aan die kant dus alsnog een Netflix-abonnement zult moeten nemen om verder te kijken.

De films kun je gewoon gratis in hun geheel kijken. Onze tip? Check The Two Popes, een ondergewaardeerde film met Hollywood-legendes Jonathan Pryce en Anthony Hopkins. De topscore van 89 procent op Rotten Tomatoes zegt genoeg!

Sla toe nu het nog kan

Het is op het moment van schrijven onduidelijk of het om een tijdelijke actie gaat. Ook is het onbekend of Netflix het aanbod gaat rouleren. Voor nu geldt in ieder geval dat we ook in Nederland direct kunnen beginnen met gratis streamen. Die zeldzame kennis die nog geen Netflix-abonnement heeft kun je doorverwijzen naar deze pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sla snel toe: Netflix biedt gratis films en series aan
Sluiten