Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 28 feb 2020

Go Karts trailer: Netflix scheurt de weg op in nieuwe familiefilm

Netflix heeft met de docuserie Drive to Survive de Formule 1 een nieuwe impuls gegeven. Wellicht kan de streamingdienst hetzelfde gaan doen voor… skelters. Maak kennis met Go Karts.

Dat is geen documentaireserie, maar een familiefilm die vanaf 13 maart op Netflix te vinden is. De Australische productie gaat over een rebelse tiener genaamd Jack die samen met zijn moeder naar een dorpje verhuist.

Go Karts

Daar belandt hij in een competitie voor skelters. Go Karts dus. En dan hebben we het niet over de skelters die je bij je lokale speelgoedwinkel kunt aanschaffen, maar exemplaren met motors.

Jack, gespeeld door William Lodder, is een groot talent maar zijn roekeloosheid gooit helaas te vaak roet in het eten. Gelukkig kan de ingenieur Mandy hem helpen, zijn beste vriend Colin en de excentrieke mentor Patrick. Een bijeengeraapt zooitje, maar wel het team waarmee Jack de titel moet gaan winnen.

Top Gear en Netflix trailer

Go Karts is geregisseerd door Owen Trevor. De beste man heeft in ieder geval de nodige ervaring op het gebied van races in beeld brengen. In het verleden werkte hij namelijk aan Top Gear.

De eerste Netflix-trailer toont een vermakelijke film, maar wel duidelijk uit de categorie Zapp-zondagmiddag-films. Een echte zoetsappige familiefilm dus.

Voor fans van racefilms is het hopelijk een spectaculair tussendoortje. En ach, sinds afgelopen week staat ook het tweede seizoen van Drive to Survive online.

Check ook de eerste trailer voor Candyman, Jordan Peele’s reboot van een cultklassieker op horrorgebied. Of duik de unieke science-fiction wereld van Simon Stålenhag in met Amazon’s trailer voor Tales From the Loop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Go Karts trailer: Netflix scheurt de weg op in nieuwe familiefilm
Sluiten