Spider-Man, Matrix en meer: Netflix komt in maart met deze 10 topfilms

Netflix heeft in maart een flinke lading topfilms voor je klaar staan. Van Disney’s Spider-Man: Far from Home tot klassiekers zoals Saving Private Ryan: we zetten er 10 voor je op een rijtje.

The Matrix Reloaded en Revolutions – 1 maart

De eerste en daarmee met afstand de beste Matrix film staat helaas niet meer op Netflix. Deel vier is nu in productie, en tere ere van dat heuglijke nieuws kun je vanaf 1 maart The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions streamen. Nee, ze zijn niet even sterk als het origineel, maar de spectaculaire actie en vormgeving garanderen nog steeds topvermaak.

Spider-Man: Far From Home – 1 maart

Ja, Spider-Man komt voort uit de comics van Marvel, de stripgigant die onder Disney valt. Toch komt Spider-Man: Far from Home gewoon naar Netflix, in plaats van naar Disney+. De filmrechten van de spinnenman liggen namelijk bij Sony Pictures. In een van de beste Marvel films van de afgelopen jaren neemt Spider-Man het op tegen Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Genieten!

Saving Private Ryan – 1 maart

Tom Hanks speelt de hoofdrol in deze door Steven Spielberg geregisseerde klassieker. Drie broers komen te overlijden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer men erachter komt dat er een vierde broer vermist is geraakt, start men een epische zoektocht om de soldaat veilig thuis te brengen.

Dumb & Dumber – 1 maart

Na Matrix komt er nog een franchise naar Netflix waarvan jaren na dato opeens een nieuw deel komt: Dumb & Dumber. Jim Carrey en Jeff Daniels spelen twee dommige mannen, die maar met moeite een baan weten vast te houden. Wanneer de twee per ongeluk onderdeel worden van een criminele operatie, escaleert hun leven op hilarische wijze.

Dirty Harry op 1 maart naar Netflix

Harry Callahan is een man van de vuile klusjes. Als inspecteur heeft hij een hekel aan misdadigers, die hij maar al te graag aanpakt met zijn revolver. Een crimineel die vanaf de daken van de stad op kinderen jaagt zorgt ervoor dat hij verder dan ooit moet gaan voor gerechtigheid.

Mission: Impossible – Fallout – 5 maart

Tom Cruise speelt Ethan Hunt, een speciaal agent die samen met zijn IMF-team na een mislukte missie aan een race tegen de klok begint. Als hij niet snel ingrijpt en zijn verleden onder ogen komt dan zal nucleair terrorisme voor grote verwoesting zorgen. Bizarre stunts, strakke actie en een sterrencast: wat wil je nog meer?

Spenser Confidential – 6 maart

Spenser Confidential is een nieuwe Netflix Original, met Mark Wahlberg en Winston Duke in de hoofdrol. Spenser is een ex-politieagent die na zijn vrijlating uit de gevangenis weer in de onderwereld van Boston belandt. Wanneer hij achter een samenzwering komt zal hij samen met een MMA-vechter moeten strijden om de waarheid te achterhalen.

Angel Has Fallen – 20 maart

Ook Angel Has Fallen is absoluut geen Oscar-materiaal. Met deze film weet je precies wat je in huis haalt: Gerard Butler in een explosieve achtbaanrit. Zijn personage, de geheim agent Mike Banning, wordt er van beschuldigd dat hij de president heeft vermoord. De beste man wordt opgejaagd door de FBI en zijn eigen collega’s. Kan hij op tijd zijn naam zuiveren, voor het te laat is?

Django Unchained – 31 maart

Quentin Tarantino leverde in 2012 het pareltje Django Unchained af. In deze topfilm probeert een door Jamie Foxx gespeelde slaaf zijn geliefde terug te vinden, met hulp van een door Christoph Waltz gespeelde premiejager. Het gevolg? Een kleurrijk avontuur vol topacteurs en de kenmerkende stijl van Tarantino. Een must-watch!

Reageer op artikel:
Spider-Man, Matrix en meer: Netflix komt in maart met deze 10 topfilms
Sluiten