Robert De Niro onthult dat Netflix film The Irishman óók naar de bioscoop komt

Netflix gaat ons in 2019 blij maken met heel veel toffe films en series, maar onze favoriet is nu al The Irishman. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze film een absolute topper te maken. Een tof verhaal, gigantisch budget, Martin Scorsese aan het roer en bovenal een briljante cast met onder andere Robert De Niro en Joe Pesci. Meer dan genoeg redenen om The Irishman te gaan streamen, of om naar de bioscoop te gaan.

Robert De Niro heeft namelijk onthuld dat de film ook te zien gaat zijn op het witte doek. Hij maakte dit bekend tijdens het Marrakech Film Festival. Hier was De Niro aanwezig om te vertellen over de nieuwe film van Martin Scorsese. Eerder werkte dit duo ook al samen in het briljante Goodfellas waarin ook Joe Pesci te zien is.

Te streamen en op het witte doek

De film gaat dan ook gewoon ergens in 2019 op de streamingdienst te vinden zijn. Eigenlijk zou dat ook de enige plek zijn, maar daar is verandering in gekomen. Volgens De Niro hoort een film zoals The Irishman in de bioscoop en dat gaat dus ook geregeld worden. Na een lange discussie is Netflix overstag gegaan.

Goodfellas (1990) Official Trailer #1 – Martin Scorsese Movie

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Goodfellas (1990) Official Trailer #1 – Martin Scorsese Movie Henry Hill and his friends work their way up through the mob hierarchy.

“We hebben erover gesproken met Netflix. Ze gaan de film vertonen zoals deze bedoeld is: in de bioscoop. Hij zal als eerste te zien zijn in grote zalen en wat er daarna gaat gebeuren weet ik niet. Hij zal wel online verschijnen op een latere datum,” aldus Robert De Niro. Dit maakt The Irishman de tweede grote film van Netflix die in de bioscoop te zien is. Eerder verscheen Roma al op het witte doek.

The Irishman op Netflix

Of The Irishman ook hier in Nederland in de bioscoop gaat draaien is nog bekend. Gelukkig is het zeker dat we de veelbelovende gangsterfilm in ieder geval kunnen streamen via Netflix. Dat zal ergens in 2019 zijn, want een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Ben je benieuwd waar The Irishman over gaat en waarom wij zo enthousiast zijn? Klik dan hier.

Hollywood Reporter

Reageer op artikel:
Robert De Niro onthult dat Netflix film The Irishman óók naar de bioscoop komt
Sluiten