Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 31 mei 2019

Nederlandse acteur pakt hoofdrol in Netflix-film, naast Charlize Theron

Naast Michiel Huisman en Carice van Houten heeft Hollywood er een vaste klant uit Nederland bij. We hebben het over de Nederlandse acteur Marwan Kenzari, die al even aan de weg timmert in Hollywood. Nu heeft hij een hoofdrol in de nieuwe Netflix-film The Old Guard, naast niemand minder dan Charlize Theron.

Marwan Kenzari pakt hoofdrol in Netflix-film The Old Guard

The Old Guard is de verfilming van de gelijknamige comic-reeks van schrijver Greg Rucka en illustrator Leandro Fernandez. In maart 2019 kocht Netflix de rechten. Charlize Theron produceert de film samen met Beth Kono, A.J. Dix, Marc Evans, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Charlize Theron speelt ook de hoofdrol, met dus de Nederlandse acteur Marwan Kenzari als tegenspeler.

Marwan Kenzari, the old guard, charlize theron, netflix, film

Tegenspeler van Charlize Theron

The Old Guard gaat over een selecte groep onsterfelijke soldaten die onder leiding staat van Andy, die in de Netflix gespeeld wordt door Theron. Na eeuwen komen ze achter dat er nog een onsterfelijke vrouw rondloopt. De Nederlandse acteur Marwan Kenzari is naar verluidt een van de onsterfelijke soldaten. De rest van de cast van de Netflix-film The Old Guard bestaat uit onder anderen KiKi Layne, Luca Marinelli en de Belgische acteur Matthias Schoenaerts.

De Nederlandse acteur is nu te zien in Aladdin

Op dit moment is Marwan Kenzari te zien in de live-action remake van Aladdin, die nu in de Nederlandse bioscopen draait. Daarin speelt hij de rol van de gemene tovenaar Jafar, die het opneemt tegen prinses Jasmine, gespeeld door de prachtige Naomi Scott (foto’s). Verder ken je de Nederlandse acteur wellicht van de Hollywood-films Murder On The Orient Express, The Mummy en Ben-Hur. De exacte datum waarop The Old Guard op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Marwan Kenzari, the old guard, charlize theron, netflix, film

In Nederland speelde Marwan Kenzari onder meer in de films Hartenstraat, Loft en Rabat. De hoofdrol in de nieuwe Netflix-film The Old Guard wordt naar verluidt zijn grootste rol en in een buitenlandse productie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse acteur pakt hoofdrol in Netflix-film, naast Charlize Theron
Sluiten