Netflix onthult Undercover-film ‘Ferry’ met Frank Lammers en Elise Schaap

Op 6 september verschijnt het tweede seizoen van Undercover op Netflix, maar er hangt nog meer moois in de lucht. Netflix werkt namelijk aan een nieuwe Original-film die volledig draait om de populaire bad guy uit de serie: Ferry Bouman. En natuurlijk wordt hij ook in de spin-off gespeeld door Jumbo-man Frank Lammers.

In de film, die gewoon Ferry heet, gaan we terug in de tijd. Naar 2006 om precies te zijn. In die periode werkte Bouman voor de hasjbaron Ralph Brink. Wanneer diens zoon levensgevaarlijk gewond raakt, krijgt Ferry de opdracht om de daders op te sporen. Deze zoektocht brengt de crimineel met een zachte ‘g’ terug naar de plek die hij juist probeerde te ontvluchten: zijn geboortestreek in Brabant.

Netflix komt met Undercover spin-off: een film

Ferry gaat vanuit Amsterdam weer terug naar het kamperleven. Een leven waar hij juist vanaf wilde. Zijn doel is dan ook om de daders zo snel mogelijk op te sporen en weer terug te keren naar de grote stad. Een duidelijk plan dat compleet overhoop wordt gehaald wanneer hij Danielle ontmoet. We weten dankzij Undercover hoe dit uiteindelijk afloopt, maar nu gaan we daadwerkelijk zien waarom Ferry Bouman het kamperleven weer omarmd heeft.

Natuurlijk is Frank Lammers opnieuw van de partij om Ferry Bouman te spelen, maar hij is niet het enige bekende gezicht. Netflix heeft ook Elise Schaap zo ver gekregen om Danielle te spelen. Beiden hebben zich al bewezen in Undercover, dus op dat punt zit het wel goed. Wie er nog meer in de cast zitten is nog niet bekend. Ook heeft Netflix nog geen releasedatum naar buiten gebracht.

De eerste beelden met Frank Lammers en Elise Schaap

Waar Netflix ons wel blij mee maakt, is een aankondigingsvideo. Hierin zien we Frank Lammers en Elise Schaap die voor het eerst het script lezen. Een creatieve en originele manier om het grote publiek kennis te laten maken met deze nieuwe Netflix film.

Frank Lammers zit zoals je ziet al goed in zijn rol en laat weten er enorm veel zin in te hebben: “Ferry is back, again! Het is waanzinnig dat er een Netflix original film komt over Ferry. Het voelt een beetje als een droom als je met een dergelijke rol niet alleen een geweldige serie als Undercover mag maken, maar ook een eigen film,”

Undercover seizoen 2 op Netflix

De verwachting is dat de Netflix film Ferry nog wel even op zich laat wachten. Gelukkig kunnen fans al wel uitkijken naar het tweede seizoen van Undercover. Deze staat vanaf 6 september op Netflix. Benieuwd wat je van het nieuwe seizoen kan verwachten? Lees dan hier verder.

Reageer op artikel:
Netflix onthult Undercover-film ‘Ferry’ met Frank Lammers en Elise Schaap
Sluiten