Noah Korevaar
Noah Korevaar Streaming 24 jan 2020

Anna Hathaway, Willem Dafoe en Ben Affleck in trailer voor nieuwe Netflix film

Volgende week gaat tijdens het prestigieuze Sundance Film Festival de nieuwe film van Dee Rees in première. Je kunt haar kennen van films als Pariah en Mudbound.

Netflix scoort The Last Thing He Wanted

Tegenwoordig zijn filmfestivals mooie kansen voor Netflix, Amazon en andere streamingdiensten om nieuwe content te shoppen. Vaak hoor je meteen na het festival in kwestie al welke films direct na de première verkocht zijn aan een streaminggigant.

Met de nieuwste film van Dee Rees is dat dit keer al van tevoren gebeurd. Netflix heeft een gloednieuwe trailer gedropt voor The Last Thing He Wanted, een film die dus volgende week in première gaat tijdens Sundance.

Sterrencast

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joan Didion. De regisseuse heeft flinke namen weten te strikken voor haar nieuwste project: Anne Hathaway speelt een alleenstaande moeder, die tevens als vastberaden journaliste ver van huis onderzoek doet naar Contra activiteit in Central Amerika.

Daar krijgt ze te maken met censuur en ruzie met haar zieke vader, gespeeld door Willem Dafoe. Hij blijkt opeens een belangrijke sleutel te zijn in het verhaal dat ze bij elkaar probeert te puzzelen. Opeens bevindt ze zich in de positie van een wapenhandelaar, terwijl ze moet zien te overleven samen met een USA official (Ben Affleck).

Snelle release

Waar je normaliter na Sundance Film Festival soms letterlijk jaren moet wachten op een release, heeft Netflix met The Last Thing He Wanted meer haast. Die film kun je namelijk vanaf 21 februari al op de streamingdienst vinden.

Check in afwachting van The Last Thing He Wanted ook de andere ambitieuze films die Netflix de afgelopen weken onthulde:

?: Mark Wahlberg beukt erop los in nieuwe Netflix film Spenser Confidential

?: Lost Girls: Netflix dropt trailer voor jacht op moderne seriemoordenaar

⚡️: Sergio: Ana de Armas en Narcos ster schitteren in indrukwekkende Netflix film

Netflix Netflix

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anna Hathaway, Willem Dafoe en Ben Affleck in trailer voor nieuwe Netflix film
Sluiten