Duitse Netflix Original over drugshandel breekt record én krijgt nieuw seizoen

De Netflix Original How To Sell Drugs Online (Fast) de Duitse Narcos noemen gaat wat ver, maar qua kijkcijfers hoeft de hitserie zich niet te schamen.

Sterker nog, het is de best bekeken Duitse Original tot nu toe. Dat heeft Netflix officieel bekendgemaakt. Daarmee scoort de drama/komedie beter dan bijvoorbeeld Dark.

How To Sell Drugs Online (Fast)

Dat is een prestatie van formaat: Dark, de Duitse Stranger Things, is de serie waardoor de streamingdienst juist besloot om meer in anderstalige producties te gaan investeren. De show wist de verwachtingen van het bedrijf ruimschoots te overtreffen.

Terug naar How To Sell Drugs Online (Fast). Die serie is namelijk niet alleen een hit in Duitsland, maar vooral ook in Frankrijk, Brazilië en Italië. Dat meldt vakblad Deadline. Netflix heeft dus echt een internationale hit te pakken.

Drugsimperium

De serie volgt twee tieners. Ze zijn de nerds van hun school en daarmee nou niet bepaald populair. Tot ze op een briljant idee komen waarmee ze enorme bedragen kunnen verdienen, maar niet zonder gevolgen.

De twee zetten samen een online drugshandel op onder een codenaam, stiekem vanuit hun tienerkamers.  Al snel draaien ze miljoenen aan omzet en groeien ze per ongeluk uit tot de grootste dealers van Europa. Verder gaan we niks spoilen, maar maak jezelf gereed voor een volstrekt originele en ijzersterke achtbaanrit.

Dat vinden niet alleen wij, maar een hoop internationale Netflix-Abonnees ook dus. De serie zet verrassend goede kijkcijfers neer en is internationaal een veelbesproken hit op sociale media. Dat is redelijk uniek voor een anderstalige show.

Netflix kondigt derde seizoen aan

Het tweede seizoen verscheen op 21 juni op Netflix. De streamingdienst ziet wel heil in meer seizoenen, zo blijkt nu. Het bedrijf heeft namelijk direct, slechts een week later, bekendgemaakt dat er ook een derde seizoen aan gaat komen van How To Sell Drugs Online (Fast).

Het derde seizoen zal in en rondom Keulen worden opgenomen. Mede door de pandemie is nog niet bekend wanneer fans de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Wel weten we al dat producenten Käßbohrer en Murmann  terug zullen keren voor het derde seizoen, evenals regisseur Arne Feldhusen.

Nog niet bekend met How To Sell Drugs Online (Fast)? Check hieronder de trailer voor het eerste seizoen!

Reageer op artikel:
Duitse Netflix Original over drugshandel breekt record én krijgt nieuw seizoen
Sluiten