Noah Korevaar
Noah Korevaar Netflix 24 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix dropt intense trailer voor horror-thriller Fractured

Netflix heeft voor dit najaar een flinke selectie aan horrorfilms voor je klaar staan, met als thema Netflix & Chills. Maak kennis met Fractured.

Fractured: Netflix komt met horror-thriller

The Call, The Machinist, Session 9: regisseur Brad Anderson weet als geen ander hoe je een thriller met een horror-sausje neer moet zetten. Dat gaat hij hopelijk nog een keer bewijzen, dit keer op Netflix. Dat gaat hij op 11 oktober doen met de horrorfilm Fractured.

Ray Monroe, zijn vrouw Joanne en hun dochter Peri zijn bezig met een onschuldige roadtrip. Onderweg verandert hun leven compleet wanneer Peri gewond raakt in een ongeluk en ze in het ziekenhuis belandt.

Fractured Netflix
Bron: Netflix

Het personeel van het ziekenhuis is namelijk op zijn zachtst gezegd… vreemd. Wanneer Peri doorverwezen wordt voor verdere tests, verdwijnen moeder en dochter compleet. Sterker nog, nergens is ook maar een hint naar hun ziekenhuisbezoek te vinden. Opeens is Ray zijn familie kwijt, zonder dat iemand hem kan helpen.

Dan barst de thriller los met een wanhopige zoektocht. Ray wil niet alleen onmiddellijk zijn gezin vinden, maar begint ook te twijfelen aan alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Wie vertelt nog de waarheid? Waar is hij?

Geen Oscar-materiaal?

Het script is geschreven door Alan B. McElroy. Hij schreef eerder voor horror-franchises als Halloween en Wrong Turn. Niet allemaal Oscar-materiaal dus, maar de beste man weet wel hoe hij flinke spanning met een horror-tintje af moet leveren.

Hieronder kun je de eerste uitgebreide trailer voor Fractured checken. Het ziet er allemaal strak en intrigerend uit, maar ook hier geldt dat het geheel meer overkomt als een tussendoortje dan een film die het genre opnieuw gaat uitvinden. Maar ach, dat geldt voor een groot deel van de films die Netflix online slingert…

?Check ook: Netflix bewees eerder dit jaar al met deze film dat het uitstekende horror kan afleveren

FRACTURED | Official Trailer | CAN YOU SOLVE THE MYSTERY? | Netflix

Ray Monroe (Sam Worthington), and his wife Joanne (Lily Rabe) rush their daughter to the emergency room of a nearby hospital after she is hurt in an accident. After being sent away for further testing, his wife and daughter vanish and all records of their visit disappear.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix dropt intense trailer voor horror-thriller Fractured
Sluiten