Netflix serie Dogs laat zien dat honden veel te goed zijn voor deze wereld

Hondenliefhebbers opgelet! Netflix komt binnenkort met een serie over je meest trouwe vriend. In Dogs staan namelijk trouwe viervoeters centraal. En Terecht! Want in je hele leven ga je geen loyalere en betere vriend vinden dan een hond. Bereid je dus maar voor op een prachtige, maar vooral emotionele documentaireserie over men’s best friend.

Een hond een huisdier noemen is eigenlijk oneerbiedig. Iedereen die ooit een kwispelende viervoeter heeft gehad, weet dat honden veel meer zijn dieren. Ze zijn familie. Iemand die altijd blij is om je te zien en je nooit in de steek zal laten. Eigenlijk zijn ze zelfs dus nog beter dan familie. Denk jij er net zo over? Dan moet je de nieuwe Netflix serie Dogs zeker gaan kijken.

Hartverwarmende, maar ook hartverscheurend

In deze documentaire reeks krijgen we zes prachtige, inspirerende, emotionele en vooral hartverwarmende hondenverhalen. Van een Husky die vast zit in het door oorlog verscheurde Syrië, tot inspirerende verhalen over hoe hulphonden ons leven beter kunnen maken. Verhalen over onvoorwaardelijke liefde die laten zien dat honden eigenlijk veel te goed zijn voor deze wereld.

Dogs | Official Trailer [HD] | Netflix

Six stories of unconditional love between humans and their best friends. Dogs, coming to Netflix on November 16. #Netflix #Dogs #Love SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Volgens de makers Glen Zipper en Amy Berg is Dogs niet alleen een serie die laat zien hoe wij met onze honden omgaan, maar vooral wat zij voor ons betekenen. “Het kijken naar de show biedt een zalf voor de geest en herinnert ons aan de verlossende kracht van liefde,” aldus Amy Berg. Dat gaat dus gegarandeerd een emotionele achtbaan worden met heel veel hartverwarmende, maar ook hartverscheurende momenten.

Dogs op Netflix

De trailer die onlangs verscheen, maakt al behoorlijk wat emoties los bij hondenbezitters. Dat gaat dus nog wat worden op 16 november, want vanaf dan staat Dogs op Netflix. Zoek je in de tussentijd een andere toffe serie om te kijken? Klik dan hier om te ontdekken wat er deze week nieuw is verschenen op Netflix.

Froot

Reageer op artikel:
Netflix serie Dogs laat zien dat honden veel te goed zijn voor deze wereld
Sluiten