Netflix dropt making-off documentaire ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

Fans van de hitserie Breaking Bad kregen deze maand de laatste stuiptrekking van Vince Gilligan te zien. De film El Camino: A Breaking Bad Movie was de allerlaatste toegift. Of toch niet? Nee hoor, als een rockband komt Netflix met nóg een toegift: een making-off documentaire met heerlijke behind the scenes-beelden en interessante interviews.

El Camino: A Breaking Bad Movie gaat verder waar de serie is gebleven en volgt het verhaal van de ontsnapping van Jesse Pinkman (Aaron Paul). Veel oude bekenden uit de serie zijn te zien in de film en de grote vraag was of hoofdpersoon Walter White (Bryan Cranston) ook terugkeerde in de serie. Voor degenen die de film nog moeten zien, laten we dit even in het midden.

Making-off documentaire ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

De film zorgt voor een rond en bevredigend einde voor fans en toch kan Netflix er nog geen genoeg van krijgen. Speciaal voor de fans is er een 13 minuten durende making-off documentaire gedeeld: The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie. In deze korte docu krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je ziet hoe de geniale regisseur Vince Gilligan te werken gaat, hoe scenes zijn opgenomen en dat Aaron Paul veel meer betekent voor de film dan alleen zijn acteerwerk.

The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie | Netflix

Aaron Paul, Vince Gilligan, Jesse Plemons, and cast and crew take you deeper behind the scenes and document the journey from script to screen of this thrilling next chapter of Breaking Bad.

Tijdens de door Netflix gedeelde documentaire komt onder anderen Vince Gilligan aan het woord. “El Camino is veel meer dan een Breaking Bad-film. Het is een déjà vu”, aldus de regisseur. Ook Aaron Paul wordt geïnterviewd. Hij speelt niet alleen Jesse Pinkman, maar is ook co-producer van de film. Daarnaast komt nog een aantal mensen uit de cast en crew aan het woord en wordt er meer duiding gegeven over bepaalde scènes. Ook zie je scènes vanuit andere standpunten. Aanrader om te kijken, binnen een kwartier ben je klaar.

We want more, Netflix

El Camino: A Breaking Bad Movie is te zien op Netflix. De film krijgt goede kritieken, scoort een 7,5 op IMDb en heeft een score van 90% op Rotten Tomatoes. We durven het na de kersverse documentaire nog één keer te roepen: we want more!

? Check ook: 5 redenen om Game of Thrones: The Last Watch te kijken

Reageer op artikel:
Netflix dropt making-off documentaire ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’
Sluiten