Netflix: deze topfilms en series verschijnen in september

Zoals altijd laat Netflix ons vrij gedetailleerd weten wat we de komende maand mogen verwachten. De streamingdienst is niet de flauwste en dus kun je rekenen op behoorlijk wat topseries, Marvel- producties en interessante films.

Speciale aandacht is er in september voor de Marvel-fanaten. Wat vreemd is, want eerder kwam het nieuws naar buiten dat er geen Marvel-films op Netflix zouden verschijnen, omdat Disney (eigenaar van Marvel) met een eigen streamingdienst op de proppen komt.

Ga er dus voor zitten nu het nog kan, want je kunt titels tegemoet zien als Iron Man, The Avengers en Captain America. Als dat nog niet genoeg is kun je ook nog kijken naar titels die niet eerder via Netflix beschikbaar waren, zoals Thor: Ragnarok en Ant-Man. Hieronder vind je veder onze selectie van films en series die je in september kunt verwachten op Netflix.

La Catedral del mar: seizoen 1

Justo Gil arriveert als een migrant in de stad en dankzij zijn charisma lukt het hem om in contact te komen met de lokale jongeren in de wijk waar hij verblijft. Een onverwachte samenloop van omstandigheden zal er voor zorgen dat hij gaat werken als informant voor de Spaanse geheime politie van Franco, de Spaanse dictator.

Primer tráiler oficial de ‘La Catedral del Mar’

Todo sobre ‘La Catedral del Mar’: http://www.antena3.com/series/la-catedral-del-mar/la-cripta/trailer/ Si te ha gustado el vídeo, suscríbete a nuestro canal: http://www.youtube.com/user/antena3?sub_confirmation=1 Protagonizada por Daniel Grao, Aitor Luna, Pablo Derqui, Michelle Jenner, Ginés García Millán, Andrea Duro, Silvia Abascal, José María Pou… ‘La Catedral del Mar’, dirigida por el premiado director Jordi Frades, es la adaptación de la exitosa novela homónima de Ildefonso Falcones.

Apollo 13

Het was minder dan een jaar geleden dat de mens voor het eerst op de maan liep. Wat een routinevlucht had moeten worden, werd een totaal anders toen de volgende woorden de aarde bereikten: “Houston, we got a problem”. 150.000 mijlen verwijderd van de aarde in een kreupel ruimtevaartuig, vechten astronauten Jim Lovell, Fred Haise en Jack Swigert een wanhopige strijd om te overleven. Ondertussen moeten vluchtleider Gene Kranz en astronaut Ken Mattingly in een race tegen de klok zorgen dat de bemanning veilig terug kan keren.

Apollo 13 Official Trailer #1 – Tom Hanks Movie (1995) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Apollo 13 Trailer – Directed by Ron Howard and starring Tom Hanks Bill Paxton Kevin Bacon Gary Sinise and Ed Harris Technical troubles scuttle the Apollo 13 lunar mission in 1971, risking the lives of astronaut Jim Lovell and his crew in director Ron Howard’s chronicle of this true-life story, which turns a failed journey into a thrilling saga of heroism.

The Avengers

S.H.I.E.L.D., een internationaal agentschap voor vredeshandhaving, heeft het mysterieuze Tesseract-apparaat en de super-soldaat Captain America van het leger gelokaliseerd. De Tesseract is eigenlijk een toegangspoort tot een geheel nieuwe wereld genaamd Asgard. Een mysterieus wezen, genaamd Loki, komt op aarde aan en neemt onmiddellijk aan dat hij de aarde bestuurt als alleenheerser. Dat is duidelijk tegen het zere been van S.H.I.E.L.D. Terwijl Loki ontsnapt met de Tesseract, gelooft Nick Fury dat dit een daad van oorlog tegen de aarde is. Zijn enige hoop is om een ​​echt team van superhelden te verzamelen.

Marvel’s The Avengers- Trailer (OFFICIAL)

Watch the first trailer for “Marvel’s The Avengers”, in theaters May 4, 2012.

The Mummy 1, 2 & 3

De ontdekkingsreiziger Rick O’Connell (Brendan Fraser) en zijn familie staan centraal terwijl ze de ondoden uit het oude Egypte bestrijden. De reis voert vanaf de stoffige graven van Egypte naar de verborgen catacomben van China. Gevuld met verbluffende speciale effecten, adembenemende gevechten en opwindende plots. Alle films van The Mummy zijn beschikbaar op Netflix.

The Mummy – Official Trailer (HD)

TheMummy In theaters June 9, 2017 www.themummy.com — Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy.

Iron Fist: seizoen 2

Seizoen 2 bevordert de transformatie van Danny, een personage dat zich een weg baant in een harde nieuwe wereld, vechtend om uit te vinden wie hij is. Dit seizoen heeft Danny beloofd dat hij met Matt Murdock weg zal gaan en zijn stad zal beschermen. Maar een sinistere wending bedreigt zijn identiteit en hij moet zijn tegenstanders overwinnen om de stad en de mensen te beschermen waar hij om geeft.

Marvel’s Iron Fist: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

It’s not a weapon to be held. It’s a weapon to be used. Season 2 of Marvel’s Iron Fist debuts exclusively on Netflix September 7, 2018. Watch Marvel’s Iron First on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80002612 #Netflix #MarvelsIronFist #FinnJones SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

BoJack Horseman: seizoen 5

BoJack Horseman, het geanimeerde verhaal van Netflix over een aangespoelde tv-ster wiens leven een griezelige weerspiegeling is van Johnny Depp, keert terug in het vijfde seizoen op 14 september. De cast van het vijfde seizoen van BoJack Horseman bestaat uit onder andere Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Aaron Paul en Paul F. Tompkins.

Netflix confirms BoJack Horseman season 5!

Netflix confirms BoJack Horseman season 5! Used with permission.

Reageer op artikel:
Netflix: deze topfilms en series verschijnen in september
Sluiten