Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 29 okt 2019

Netflix deelt eerste The Irishman scène met daarin een briljante Al Pacino

Netflix heeft hoge ambities voor de toekomst en wil laten zien dat ze Oscar-waardige films kunnen maken. Tot nu toe is dat slechts deels gelukt, maar daar gaat dit jaar verandering in komen. Op 27 november verschijnt namelijk The Irishman. Het nieuwe meesterwerk van Scorsese met in de hoofdrol Al Pacino en Robert De Niro. Netflix geeft nu alvast een voorproefje door een scène uit de film op YouTube te zetten.

In deze scène uit The Irishman zien we beide hoofdrolspelers aan het werk. Robert De Niro als Frank Sheeran en Al Pacino als vakbondsleider Jimmy Hoffa. Vooral laatstgenoemde steelt de show. In de beelden zien we hem in gesprek met zijn concurrent Tony Pro. Niet het meest gezellige gesprek, want Jimmy Hoffa is niet bepaald blij met de kleding en het gedrag van Tony. Dat betekent dat Al Pacino lekker in een chagrijnige rol mag kruipen en dat kan hij natuurlijk als geen ander.

Al Pacino op z’n best

Deze beelden uit het nieuwe Netflix meesterwerk laten niet alleen zien hoe goed Al Pacino kan acteren, maar ook de veelbesproken verjongingstechniek. Al Pacino en Robert de Niro zijn niet de jongsten meer en dat betekent dat ze verjongd moeten worden. Dat gebeurt in The Irishman deels met make-up, maar ook in de nabewerking. Zoals je hieronder kunt zien is dat fantastische gelukt. Beide heren lijken jaren jonger en toch natuurlijk.

The Irishman – Al Pacino faces off with Stephen Graham – Clip

Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci star in Martin Scorsese’s THE IRISHMAN, an epic saga of organized crime in post-war America told through the eyes of World War II veteran Frank Sheeran, a hustler and hitman who worked alongside some of the most notorious figures of the 20th Century.

The Irishman op Netflix

Dit is slechts een fractie van wat ons te wachten staat. The Irishman gaat namelijk 210 minuten(!) duren. Dat is dus drie en een half uur. Een lange zit, maar als we de eerste reviews mogen geloven is deze Netflix Original iedere minuut waard. Wil je weten wat The Irishman zo goed maakt? Klik dan hier voor ons uitgebreide review overzicht met daarin alles wat je moet weten over de film.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix / Youtube

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste The Irishman scène met daarin een briljante Al Pacino
Sluiten