Redactie
Redactie Netflix 4 feb 2019

Netflix deelt goed nieuws voor fans van ‘Sex Education’

Volgens schattingen keken meer dan veertig miljoen huishoudens in de eerste vier weken naar Netflix’ Sex Education. Het is de zoveelste hit van de streamingdienst, en in tegenstelling tot het belabberde Bird Box, is de hype dit keer wel terecht.

Dat Netflix niet ongevoelig is voor de stem van het publiek, bewezen ze al eerder door gecancelde series nieuw leven in te blazen. Ook nu heeft het platform geluisterd naar z’n volgers: na veelvuldige verzoeken wordt Sex Education vervolgd met een tweede seizoen van acht afleveringen.

Sex Education: Season 2 | Announcement [HD] | Netflix

It’s official. Season 2 is COMING. Watch Sex Education, only on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80197526 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Netflix’ Sex Education seizoen 2 krijgt zelfde producent

Producer Laurie Nunn staat weer aan het roer als bedenker en uitvoerend producent met ondersteuning van uitvoerend producent (en acteur) Jamie Campbell. Opvallend is dat dit de eerste grote productie is van Laurie Nunn: binnenkomen met een knal!

Over het tweede seizoen zegt de serie-maker: “Het was zo spannend hoe het eerste seizoen ontvangen zou worden. Dat mensen over de hele wereld zich zo verbonden voelden met de personages die als ideeën in mijn hoofd zijn ontstaan, is ongelooflijk. Ik ben enorm dankbaar voor iedereen die de tijd heeft genomen om naar de serie te kijken, en ik kan niet wachten om deze geweldige reis voort te zetten.”

Nog niet bekend met Sex Education? Lees hier onze review of check de trailer van het eerste seizoen hieronder.

Sex Education | Official Trailer [HD] | Netflix

Channeling his Sex Therapist mother, inexperienced teen Otis decides to set up a Sex Therapy clinic at school for the hopeless students of Moordale High. Get ready for love, laughs, lube, and the best time of their lives. Coming January 11, only on Netflix.

Reageer op artikel:
Netflix deelt goed nieuws voor fans van ‘Sex Education’
Sluiten