Redactie
Redactie Netflix 16 jan 2019

Netflix deelt eerste trailer van hitserie ‘Nightflyers’ en maakt releasedatum bekend

Netflix lanceert een nieuwe trailer van de Original-serie Nightflyers, gebaseerd op de gelijknamige novelle van George R.R. Martin (Game of Thrones). Nightflyers is vanaf 1 februari 2019 exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.

In Nightflyers volgen we acht wetenschappers die hopen contact te maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De hechte groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren. Al snel verandert de missie in een ware nachtmerrie…

Nightflyers op Netflix

George R.R. Martin is als uitvoerend producent betrokken geweest bij de creatie van de serie. Nightflyers is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Jeff Buhler als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten Brian Nelson, Mike Cahill, Andrew McCarth, Gene Klein (Suits), David Bartis (Suits) en Doug Liman (Live. Die. Repeat) van Hypnotic; Alison Rosenzweig (Jacob’s Ladder, Windtalkers) en Michael Gaeta (Jacob’s Ladder) van Gaeta Rosenzweig Films; en Lloyd Ivan Miller en Alice P. Neuhauser van Lloyd Ivan Miller Productions. Bekijk de trailer hieronder.

Nightflyers | Trailer [HD] | Netflix

Het diepste duister zit van binnen. Nightflyers begint op 1 februari op Netflix.

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste trailer van hitserie ‘Nightflyers’ en maakt releasedatum bekend
Sluiten