Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 8 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Netflix: Daredevil trailer toont nieuwe en ongekend dodelijke bad guy

Over minder dan twee weken is het dan eindelijk zover. Dan verschijnt het derde seizoen van Daredevil op Netflix. Het werk van de blinde superheld zit er nog lang niet op en gaat zelfs nog moeilijker worden. Dat is natuurlijk te wijten aan Wilson Fisk, maar de kale baas is dit seizoen niet de enige bad guy. Marvel en Netflix introduceren namelijk een nieuwe en voor de fans bekende slechterik.

Er werd al een tijdje naar gehint, maar nu is het dan eindelijk echt zover: Bullseye komt naar de Netflix serie. Deze man met een ongekende precisie is een welbekend gezicht uit de comics. Dat hij nu ook naar de serie komt, is dus niet echt een verrassing, maar dat neemt niet weg dat we er blij mee zijn. Zeker na het zien van de trailer durven wij wel te zeggen dat dit een interessante strijd gaat worden.

Maak kennis met de nieuwe bad guy

De echte naam van Bullseye is Benjamin Poindexter en in de serie is hij een voormalig FBI agent. Hij stond daar vooral bekend als een zeer dodelijke man die psychologisch niet helemaal lekker in elkaar zit. Een gevaarlijke combi en dat gaat Daredevil ongetwijfeld aan den lijve ondervinden. De man die Bullseye gaat spelen is Wilson Bethel die je kunt kennen van een aantal andere Amerikaanse series.

Marvel’s Daredevil: Season 3 | Meet Agent Poindexter [HD] | Netflix

See the origin story of Bullseye in Marvel’s Daredevil Season 3, premiering exclusively on Netflix October 19, 2018. Watch Marvel’s Daredevil on Netflix: https://www.netflix.com/title/80018294 #Netflix #MarvelsDaredevil #CharlieCox SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Daredevil op Netflix

Dat belooft dus een interessante strijd te gaan worden. Gelukkig kunnen we daar al snel van gaan genieten, want vanaf 19 oktober staat het derde seizoen van Daredevil op Netflix. Volg je ook alle andere Marvel series op Netflix zoals Jessica Jones en The Defenders? Klik dan hier om te zien in welke volgorde je alles moet kijken. Ook handig als je nog niet begonnen bent aan deze toffe series, maar dat nog wel wilt gaan doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Gizmodo

Reageer op artikel:
Netflix: Daredevil trailer toont nieuwe en ongekend dodelijke bad guy
Sluiten