Netflix blundert! Mogelijke releasedatum Daredevil Seizoen 3 bekend

We hebben goed en slecht nieuws voor alle fans van de populaire Netflix-serie Daredevil. Het goede nieuws is dat de releasedatum voor het derde seizoen gelekt lijkt te zijn. Het slechte nieuws is dat er een grote kans is dat deze datum niet klopt.

Netflix deelde deze week al een teaser trailer voor de superheldenserie. Deze zat ook al verstopt in de aftiteling van Iron Fist seizoen twee. Hier werd alleen geen releasedatum bij gegeven. Iedereen ging ervan uit dat deze bekend zou worden gemaakt tijdens Comic Con New York begin oktober, waar Netflix aanwezig zal zijn met Daredevil.

Netflix Thailand

De releasedatum is nu dus gelekt via het Thaise Twitteraccount van de streamingdienst. Dit account deelde de trailer met een bijgevoegde tekst waar we – na even in de weer geweest te zijn met Google Translate – uit kunnen opmaken dat het derde seizoen van de superheldenserie op 19 oktober zal verschijnen.

Als dit blijkt te kloppen, is dat heel erg apart om een aantal redenen. Ten eerste zou Comic Con New York niet bepaald interessant zijn als Netflix dan niet met deze grote onthulling kan komen. Verder zou het voor het eerst in jaren zijn dat er een serie in oktober uitkomt. November was hier altijd dé maand voor. Dit hebben we kunnen zien bij zowel The Punisher als Jessica Jones. Ook weten we maar al te goed hoe graag Marvel en Netflix onduidelijkheid creëren rondom de release van hun gezamenlijke series.

De laatste reden waarom de datum niet zou kloppen, is het feit dat het tweede seizoen van Iron Fist vorige week op Netflix is verschenen. Als de blinde superheld zich in oktober al op de digitale streaming kanalen zal begeven, zou dat betekenen dat er maar een ruime maand tussen de twee releases zit. Meestal zit daar meer tijd tussen.

Iron Fist op Netflix

Of de datum van 19 oktober klopt zullen we naar alle waarschijnlijkheid weten op Comic Con begin oktober. Tot die tijd zullen we met z’n allen moeten wachten en onszelf zoet houden met het tweede seizoen van Iron Fist of een andere vette serie.

Netflix-Nederland

Reageer op artikel:
Netflix blundert! Mogelijke releasedatum Daredevil Seizoen 3 bekend
Sluiten