Netflix dropt Da 5 Bloods trailer: epische oorlogsfilm van Spike Lee

Na BlacKkKlansman is het tijd voor de volgende film van Spike Lee: Da 5 Bloods. Een project dat direct naar Netflix komt. De streamingdienst heeft de langverwachte film nu eindelijk voorzien van een eerste trailer.

Da 5 Bloods volgt vier Afro-Amerikaanse veteranen die mens en natuur moeten zien te overwinnen wanneer ze terugkeren naar Vietnam om de overblijfselen van hun gevallen Squad Leader te vinden. Een reis die een hoop van de ex-militairen vraagt. Meer dan ze zelf kunnen overzien. Toch zullen ze hoe dan ook hun gesneuvelde leider moeten vinden.

Da 5 Bloods

Niet enkel omdat ze hem een laatste eer willen bewijzen, in tegendeel. Hij hielp hen namelijk met het verbergen van een fortuin aan goud. De veteranen zijn vastberaden om die rijkdom te vinden, maar hebben niet voorzien hoe confronterend de trip gaat zijn. Stuk voor stuk zullen ze geconfronteerd worden met de gruwelijke gevolgen van de Vietnamoorlog.

Een interessant plot, met een nog interessantere cast. Die bestaat namelijk onder andere uit Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis, Jasper Pääkkönen, Johnny Trí Nguyễn, Van Veronica Ngo, Jean Reno en natuurlijk Chadwick ‘Black Panther’ Boseman.

12 juni op Netflix

Chadwick Boseman speelt de gesneuvelde leider van het groepje. Clarke Peters, Delroy Lindo, Norm Lewis en Isiah Whitlock Jr. spelen de vier veteranen die terugkeren naar Vietnam. Da 5 Bloods komt op 12 juni naar Netflix. Dan gaan we dus ontdekken of Spike Lee na BlacKkKlansman opnieuw zoveel indruk weet te maken. Aan de cast en het onderwerp gaat het in ieder geval niet liggen!

?Check ook: Netflix deelt bizarre trailer voor Eurovisie Songfestival film met Will Ferrell

Da 5 Bloods Netflix
(Afbeelding: Netflix)
Reageer op artikel:
Netflix dropt Da 5 Bloods trailer: epische oorlogsfilm van Spike Lee
Sluiten