Netflix 2 jan 2019 Redactie

Feest! Netflix brengt eerste teaser uit voor 2e seizoen van The Punisher

Frank Castle keert terug naar zijn gewelddadige leven in het tweede seizoen van Netflix’s The Punisher. Althans: zo blijkt uit de teaser die de streamingdienst heeft gedeeld. We zien nog geen open wonden, maar dat het een bloederig zooitje wordt is met zekerheid te zeggen.

In de teaser zien we namelijk hoe Castle het pardon verbrandt, die hij aan het einde van het eerste seizoen ontvangt. Dit betekent dat de moordmachine nog niet klaar is om zijn rol als The Punisher op te geven. Verder geeft Netflix nog weinig informatie vrij, maar wel maakt de producent duidelijk dat we het tweede seizoen ‘binnenkort’ kunnen verwachten.

The Punisher on Twitter

Back to work. https://t.co/egCCC2qX3y

Alleen The Punisher en Jessica Jones nog in leven op Netflix

Het eerste seizoen van The Punisher werd goed ontvangen door critici en fans. Vooral Jon Bernthal werd geprezen voor het fraai portretteren van zijn karakter. Het is ook een van de laatste Marvel-series op Netflix die nog niet is gecanceld. Eerder werd namelijk al de stekker getrokken uit Luke Cage, Iron Fist en zelfs Daredevil (waar hoofdrolspeler Charlie Cox behoorlijk van onderste boven was). Jessica Jones en The Punisher zijn de laatste twee series die nog in leven zijn binnen het universum dat Marvel en Netflix samen hebben gecreëerd. Van Jessica Jones kun je nog een derde seizoen verwacht, een lanceringsdatum is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Feest! Netflix brengt eerste teaser uit voor 2e seizoen van The Punisher
Sluiten