Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 25 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix toont eerste trailer Breaking Bad-film en onthult de releasedatum

Het is alweer zes jaar geleden dat Breaking Bad tot zijn einde kwam. De volgens velen beste serie ooit gemaakt, kreeg met Better Call Saul al wel een prequel, maar hoe het originele verhaal verder ging na seizoen 5, was een raadsel. Tot nu, want dat gaat binnenkort veranderen. De langverwachte vervolg film gaat er eindelijk komen. Hij heet El Camino: A Breaking Bad Movie en zal binnenkort gaan verschijnen Netflix.

De streamingdienst maakte dit zelf bekend door middel van een tweet. Uit dit bericht van Netflix werd ook meteen duidelijk wat we kunnen gaan verwachten. El Camino: A Breaking Bad Movie pakt namelijk het originele verhaal weer op en gaat verder waar Jesse Pinkman gebleven was. Wat is er met hem gebeurd? Zo luidt de vraag in de tweet van Netflix.

Breaking Bad keert eindelijk terug op Netflix

Ook werd naast de titel de releasedatum bekendgemaakt. Daar werden we misschien nog wel het meeste door verrast, want El Camino: A Breaking Bad Movie zal vanaf 11 oktober te vinden zijn op Netflix. Mocht je nog snel alle 62 afleveringen van Breaking Bad willen bingen, dan kun je dus maar beter snel beginnen. Daar stopt het goede nieuws trouwens niet, want Netflix is ook zo vriendelijk om de eerste teaser trailer te tonen.

In deze video van iets meer dan een minuut zien we een oude bekende. Skinny Pete wordt namelijk ondervraagd door de politie over waar zijn vriend Jesse Pinkman uithangt. Hieruit wordt nog maar weer eens duidelijk dat El Camino: A Breaking Bad Movie zich zal gaan richting op wat er direct na de laatste aflevering van Breaking bad gebeurd is.

El Camino: A Breaking Bad Movie met Bryan Cranston?

Het is dan ook logisch dat Aaron Paul zijn opwachting gaat maken. De kans dat we Bryan Cranston gaan zien in de iconische rol van Walter White is minder aannemelijk gezien het einde van de serie. Misschien in een flashback? Het antwoord op die vraag krijgen we dus op 11 oktober, want vanaf dan staat El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix.

Kijk om alvast in de stemming te komen hier de 15 beste scènes uit Breaking Bad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix Twitter

Reageer op artikel:
Netflix toont eerste trailer Breaking Bad-film en onthult de releasedatum
Sluiten