Jan
Jan Films & Series 26 aug 2018

Netflix bijna gratis kijken? Zo werkt het!

We blijven zuinige Hollanders die bijna op alles willen bezuinigen. Daarom is het goed om te weten dat je Netflix kan bekijken tegen veel lagere kosten dan je nu nog gewend bent. Hoe je dat doet, welnu, de Turkse president Erdogan is onze nieuwe vrind!

Waar we in Nederland gewend zijn om voor het standaard abonnement nog steeds 7.99 euro te betalen, daar betaal je in Het Turkije van Erdogan slechts 2.26 euro. Dat voordeeltje steek je dus mooi in je zak. Hoe dat kan? Simpel. Het gaat niet zo heel goed met de economie in het land van Recep Tayyip Erdoğan. De Turkse munt levert dagelijks aan waarde in en het einde van de waardedaling is nog niet in zicht.

Met een dergelijke koersontwikkeling moet het gek lopen willeen Turks Netflix abonnement tegen het einde van het jaar nog steeds 2.26 euro kosten. De kans is groter dat je dus voor nog geen 2 euro straks naar hartenlust kunt gaan bingen. Kortom, wil je besparen dan neem je een Turks Netflix abonnement.

Kies een goede VPN provider

Alleen is de vraag hoe je dat voor elkaar gaat boksen. Daar hebben we dus het ‘Virtual Private Network’ protocol voor uitgevonden. Een VPN gaat de boel namelijk foppen. Het verandert virtueel je ip-adres, dat is het adres van je internetverbinding.

Zo heeft elke verbinding met het internet een uniek nummer wat afkomstig uit een hele reeks ip-nummers. Deze nummerreeksen zijn landafhankelijk. Wat je dus eigenlijk doet, is Netflix foppen door te suggereren dat je een bestellingen vanuit Turkije plaatst. Niet helemaal kosjer natuurlijk, maar het werkt wel. Wil je het goed doen, kies dan wel voor een goede VPN provider zodat je weet dat verbinding volledig is beveiligd.

Het Turkse aanbod op Netflix

Heb je besloten om gebruik te maken van de Turkije route, bedenk dan wel dat het Turkse Netflix aanbod af kan wijken van hetgeen je hier in ‘Hollanda’ gewend bent.

Nadat je een goedkoop Netflix-abonnement in Turkije hebt afgesloten kan je gewoon profiteren van de Nederlandse versie van Netflix. Gewoon zorgen dat je je VPN uit hebt of niet langer verbonden bent met een Turkse VPN-server op het moment dat je Netflix aanzet. Probleem opgelost. Benieuwd wat onze favoriete series zijn? Hier check je onze favorieten van vorige week.

VPN Gids

Reageer op artikel:
Netflix bijna gratis kijken? Zo werkt het!
Sluiten