Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 10 feb 2020

Netflix bevestigt Sex Education seizoen 3 met briljante teaser

Bijna een maand geleden verscheen het tweede seizoen van Sex Education. De hilarische coming of age serie van Netflix (die opnieuw geweldige recensies kreeg) werd opnieuw massaal gebinged en de roep om een derde seizoen begon al snel te klinken. Vandaag gaf Netflix daar gehoor aan. De streamingdienst dropte een nieuwe video met daarin als belangrijkste boodschap dat er een derde seizoen gaat komen.

Normaal gesproken gaat de aankondiging van een nieuwe seizoen gepaard met een eerste afbeelding of als je gelukt hebt een korte teaser. In het geval van Sex Education pakt Netflix het een stuk creatiever aan. In plaats van een standaard aankondiging krijgen we een rondleiding van Alistair Petrie, die je waarschijnlijk beter kent als rector Groff.

Netflix dropt kunstzinnige teaser

In de video loopt hij als een ware kunsthistoricus langs de mooiste kunstwerken van Moordale. Groff neemt je mee langs een serie doeken met daarop de hoofdrolspelers. Maeve, Otis, Eric, Olla, dokter Millburn en de rest. Over sommige van deze Sex Education-sterren heeft Groff nog wat te melden voordat hij aankomt bij het belangrijkste werk.

Zoals je in bovenstaande video kunt zien is volgens Groff een werk met daarop Eric en Adam het absolute hoogtepunt. Wat Netflix hiermee probeert te zeggen is nog onduidelijk, maar het mag duidelijk zijn dat de relatie tussen Eric en Adam een belangrijke rol gaat spelen in seizoen drie van Sex Education.

Releasedatum Sex Education seizoen 3

Verder wordt er weinig prijsgegeven in de trailer, maar het is in ieder geval duidelijk dat alle bekende gezichten weer van de partij zullen zijn. Wanneer het derde seizoen van Sex Education op Netflix verschijnen is ook nog niet bekendgemaakt. Toch durven wij er wel geld op in te zetten dat het nieuwe seizoen in januari 2021 gaat verschijnen. De eerste twee seizoen van Sex Education verschenen namelijk ook in de eerste maand van het nieuw jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ladBible

Reageer op artikel:
Netflix bevestigt Sex Education seizoen 3 met briljante teaser
Sluiten