Netflix deelt eerste beelden van ‘de nieuwe Game of Thrones’

Netflix heeft officiële eerste beelden gedeeld van de veelbelovende Netflix Original The Witcher. Er zijn onder meer foto’s van de drie hoofdkarakters Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) en Ciri (Freya Allan) te zien, evenals een teaser poster van de fantasy-serie. De serie wordt in de volksmond al ‘de nieuwe Game of Thrones‘ genoemd.

Netflix deelt eerste beelden The Witcher

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

eerste beelden, netflix, serie, The Witcher

Indrukwekkende cast

De hoofdrolspeler in The Witcher is Henry Cavill, die de rol speelt van Geralt of Rivia. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Chalotra als Yennefer en Freya Allan als Ciri. De overige cast van de nieuwe fantasy-serie van Netflix bestaat onder anderen uit Jodhi May als Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson als Eist, Adam Levy als Mousesack, MyAnna Buring als Tissaia, Mimi Ndiweni als Fringilla, Therica Wilson-Read als Sabrina, Emma Appleton als Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) als Cahir, Joey Batey als Jaskier, Lars Mikkelsen als Stregobor, Royce Pierreson als Istredd, Maciej Musiał als Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte als Dara en Anna Shaffer als Triss. Google de namen en je vindt ze louter terug in films en series als Game of Thrones en Harry Potter. The Witcher wordt ‘de nieuwe Game of Thrones‘ genoemd vanwege het fantasy-gehalte en de potentie om een absolute hitserie te worden. Hieronder zie je eerste beelden van de drie hoofdpersonages in The Witcher.

Geralt of Rivia

eerste beelden, netflix, serie, The Witcher

Yennefer

eerste beelden, netflix, serie, The Witcher

Ciri

eerste beelden, netflix, serie, The Witcher

‘Nieuw Game of Thrones’ op Netflix

De serie is dit jaar vertegenwoordigd op Comic Con in San Diego op 19 juli. Wanneer de veelbelovende fantasy-serie op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Wel wordt er door veel filmmedia al gesproken over ‘de nieuwe Game of Thrones’. Lees hier de vergelijkingen tussen Game of Thrones en The Witcher.

Check ook deze 5 redenen om documentaire Game of Thrones: The last Watch.

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste beelden van ‘de nieuwe Game of Thrones’
Sluiten