De Netflix app heeft een update gekregen en is nu nog beter

WhatsApp is zonder twijfel de meest gebruikte app op je telefoon, maar Netflix is een uitstekende nummer twee. Of je nu met het openbaar vervoer aan het reizen bent, of lekker in de tuin zit. Met Netflix op je telefoon kun je overal genieten van je favoriete series en dat gaat nu nog beter worden. Onlangs verscheen er namelijk een update voor de Netflix app.

Deze vernieuwde versie is vooral handig als je in het bezit bent van een groot toestel, wat tegenwoordig eigenlijk iedereen is. Bij de vorige versie van de app moest je om het menu te openen namelijk linksboven op het menu icoon klikken. Dat was lastig omdat je best wat moeite moest doen om hier met je duim te komen. Dat probleem is nu verleden tijd.

Nieuwe Netflix app

Netflix app nu nog beter

De navigatiebalk is namelijk naar de onderkant van het scherm verhuisd. Hier vind je nu de knoppen die je leiden naar het hoofdscherm, de zoekfunctie, je downloads, het menu en meer. Lekker dichtbij je duim zodat je met één hand door de app kunt navigeren en geen blessures meer oploopt bij het overstrekken van je vingers.

De update wordt op dit moment uitgerold, dus de kans is groot dat je hem al hebt. Nog niet de nieuwste versie? Klik dan hier om hem te downloaden in de Google Play store of hier om hem binnen te halen via de iStore.

Reageer op artikel:
De Netflix app heeft een update gekregen en is nu nog beter
Sluiten