Briljant! Man maakt op slinkse wijze gebruik van het Netflix-account van zijn ex

Het delen van een Netflix-account is iets wat we allemaal doen. De streamingdienst vindt het blijkbaar niet erg en daar profiteren we graag van. Het scheelt toch een paar euro per maand en die kun je dan mooi weer aan andere dingen besteden. Het is alleen wel belangrijk om zo nu en dan te controleren wie er op je account zitten. Sommigen mensen zijn er namelijk heel goed in om stiekem mee te kijken op Netflix.

Meeliften zonder te betalen is namelijk nog niet zo gemakkelijk. Om iets te kijken op Netflix moet je inloggen op een profiel. Hierin wordt opgeslagen wat je hebt gekeken en krijg je persoonlijke aanraders. Super handig, maar niet voor een Netflix parasiet. De eigenaar van het profiel ziet dan meteen dat er bij “verder kijken” opeens series zijn die hij of zij niet heeft bekeken.

‘Gebruiker toevoegen’ als dekmantel

Daar zit dus een uitdaging voor mensen die sneaky wil meeliften op het account van iemand anders. Toch wist deze man dit probleem op slinkse wijze te omzeilen. Hij maakte gewoon een eigen account aan zodat hij lekker zijn eigen Netflix plek had. Dit valt natuurlijk op als de hoofdgebruiker inlogt, maar daar had hij iets slims op verzonnen. Hij gebruikte als gebruikersnaam “Add User.”

Wanneer zijn ex inlogt op Netflix ziet zij het bovenstaande scherm. Dit zou heel goed gewoon kunnen kloppen en daarom heeft ze waarschijnlijk niets door. Als hij nu ook nog even de afbeelding verandert in bijvoorbeeld een plusje, dan is het nog geloofwaardiger. In dat geval komt ze er waarschijnlijk nooit achter dat haar ex meekijkt. Althans, totdat ze iemand wil toevoegen en op de knop klikt.

Betaal gewoon netjes zelf voor Netflix

Heel netjes is het natuurlijk niet. Netflix is, zeker voor wat je er voor krijgt, absoluut niet duur. Een echte kerel zou dan ook gewoon voor zijn eigen account betalen, maar we moeten hem wel punten geven voor deze slinks truc. Ben je bang dat iemand meelift op jouw account? Klik dan hier voor een handige hack waarmee je dit kunt checken.

Gisteren hadden we trouwens ook een mooi verhaal over parasieten op Netflix. Dit kwam namelijk op opmerkelijke wijze aan het licht en mondde uit in een pittige ruzie. Benieuwd? Klik dan hier.

Me.ME

Reageer op artikel:
Briljant! Man maakt op slinkse wijze gebruik van het Netflix-account van zijn ex
Sluiten