De komende dagen op Netflix: 7 fascinerende shows en (docu)series

Qua nieuwe blockbusters was het de afgelopen behoorlijk stil op Netflix. Gelukkig heeft de streamingdienst voor de komende dagen een hoop nieuwe shows en series op de planning staan.

Dan hebben we het niet over fictie, maar over non-fictie. Spelshows, kookshows, docuseries: we zetten er zeven op een rijtje om de komende dagen naar uit te kijken. Van de donkere geheimen van Jeffrey Epstein tot de avonturen van de Kardashians.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich – 27 mei

Netflix gaat op true crime vlak knallen met misschien wel de beroemdste zaak uit de afgelopen vijf jaar: die van Jeffrey Epstein. De docuserie Filthy Rich verkent niet alleen hoe hij zo rijk en bovenal machtig wist te worden, maar ook de geheimen achter zijn internationale sekshandel-operatie. Ook komen de slachtoffers van Jeffrey Epstein uitgebreid in Filthy Rich aan het woord.

Dorohedoro – 28 mei

Vanaf donderdag staat Dorehedoro op Netflix, een van de grootste verrassingen op het gebied van anime van het afgelopen jaar. Caiman heeft door een vloek opeens het hoofd van een hagedis. Hij gaat samen met zijn vriend Nikaido op pad om de tovenaar te vinden die hem dat heeft aangedaan. Verder gaan we vooral niet te veel spoilen, want de bizarre en gruwelijke wereld van Dorehedoro moet je vooral gewoon ervaren.

Top Chef – 1 juni

Tijd voor de zoveelste kookshow, maar ach, we kunnen er blijkbaar nog steeds geen genoeg van krijgen. We blijven immers zelf ook elke dag koken, toch? Top Chef volgt het bekende format van Project Runway, maar dan met getalenteerde koks. In een reeks challenges strijden ze om de felbegeerde titel van Top Chef. Je weet precies wat je kunt verwachten van dit soort format, maar het blijft verslavend om te kijken!

Somebody Feed Phil seizoen 3 – 29 mei

Fans van reisprogramma’s en kookprogramma’s kunnen 29 mei in hun agenda gaan blokkeren. Somebody Feed Phil is namelijk terug! In die serie gaat Philip Rosenthal, de bedenker achter de sitcom Everybody Loves Raymond, op reis. Chicago, London, Seoul: hij gaat de hele wereld over om daar de lokale keuken te verkennen. Een hoop eten en cultuur dus, in beeld gebracht in glorieus 4K. Heerlijk!

Space Force – 29 mei

Het team achter megahit The Office is terug, dit keer op Netflix. Steve Carrell speelt opnieuw de hoofdrol in een sitcom die zich op de werkvloer afspeelt. Dit keer op de werkvloer van Space Force, de tak van het Amerikaanse leger die voor Donald Trump de ruimte moet gaan verdedigen.

The Titan Games – 1 juni

Tijd voor een berg testosteron! Dwayne ‘The Rock’ Johnson presenteert de Titan Games, een spelshow waarin atleten het tegen elkaar opnemen. Ze krijgen de meest zware uitdagingen en obstakels voorgeschoteld, met aan het einde de felbegeerde prijs van maar liefst 100.000 dollar.

Keeping Up with the Kardashians – 1 juni

We sluiten dit lijstje af met een guilty pleasure. Stiekem past Keeping Up with the Kardashians misschien totaal niet bij Manners, maar hé, in deze tijden kunnen we elk stukje hersenloos escapisme goed gebruiken. Protip: neem het allemaal vooral niet te serieus.

 

Reageer op artikel:
De komende dagen op Netflix: 7 fascinerende shows en (docu)series
Sluiten