Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Films & Series 28 okt 2018
Leestijd: 8 minuten

Netflix houdt grote schoonmaak, 56 titels verdwijnen

Netflix moet eens in de zoveel tijd helaas gedag zeggen tegen een hoop titels. Deze maand is helaas niet anders, want er is weer een hele berg aan films en series die van de streamingdienst zullen verdwijnen.

De licenties van Netflix

Licenties gaan vaak op de eerste dag van de maand in en lopen een bepaald aantal maanden later op de laatste dag van de maand af. Het lukt niet altijd om deze licenties dan te verlengen, wat de verwijdering van de titel als gevolg heeft. Deze maand waren maar liefst 56 films en series de pineut. Een groot deel van de titels die november niet zullen halen staan al behoorlijk lang op Netflix. Niet heel erg verrassend dus dat de licenties op een gegeven moment een keer verlopen.

Tussen de verwijderde titels zien we we onder andere de succesvolle Formule 1-film Rush, de bloedstollende thriller End of Watch met Jake Gyllenhaal en de populaire tekenfilmserie Rick and Morty. Ook veel Nederlandse films zullen verdwijnen. Verder zijn er natuurlijk een hoop twijfelgevallen. De mensen van Netflix doen gelukkig altijd hun uiterste best om de licenties toch nog te verlengen, dus niets is nog zeker. Staat een van je favoriete series of films in deze lijst? Dan is het aan te raden om snel nog even een binge-sessie te houden voordat de meeste series op 31 oktober zullen verdwijnen. Hier een greep uit de titels die op 31 oktober zullen verdwijnen van Netflix.

Films

What Happens in Vegas, komedie (IMDb: 6.1)

Deze feelgood film met Ashton Kutcher en Cameron Diaz in de hoofdrol is inmiddels een klassieker. De komedie die uitkwam in 2008 gaat over twee vreemden die na een wilde nacht in Vegas wakker worden en erachter komen dat ze met elkaar getrouwd zijn.

What Happens in Vegas Trailer (HD)

What Happens in Vegas Trailer (HD). Release Date: May 16th, 2008 (wide) What Happens in Vegas Theatrical Trailer What Happen in Vegas Trailer What Happen in Vegas Theatrical Trailer

Under Siege 2: Dark Territory, actie (IMDb: 6.4) // Under Siege, actie (IMDb: 5.4)

Zowel Under Siege als het vervolg zullen 31 oktober van Netflix verdwijnen. De twee actiefilms met Steven Seagal in de hoofdrol gaan over een gepensioneerde terrorismebestrijder die in de eerste film een groep terroristen op een schip moet tegenhouden om een nucleaire ramp te voorkomen. In het film bevindt Seagal zich met zijn nichtje op een trein die gekaapt wordt door een gek die de oostkust wil vernietigen.

Under Siege – Original Theatrical Trailer

It’s not a job. It’s an adventure! Steven Seagal comes aboard and comes on strong, combining humor and heroics in a fireball of a movie. The excitement starts when the USS Missouri welcomes aboard musicians and caterers set to provide entertainment during the famed battleship’s last voyage.

Dallas Buyers Club, drama (IMDb: 8.0)

Matthew McConaughey en Jared Leto schitteren in deze indrukwekkende en vooral ontroerende film. McConaughey zet een van de beste prestaties van zijn carrière neer in deze film door gestalte te geven aan Ron Woodroof. Een man uit Texas die in 1985 besmet raakt met AIDS en van de dokter te horen krijgt dat hij nog 30 dagen te leven heeft. Verstoten door veel van zijn vrienden, neemt Ron het heft in eigen hand en gaat opzoek naar alternatieve medicijnen om zijn leven te redden. Op zowel legale en illegale manieren. Ook deze Oscar genomineerde film verdwijnt op 31 oktober van Netflix.

Dallas Buyers Club – Official Trailer (HD) Matthew McConaughey

http://www.joblo.com – “Dallas Buyers Club” – Official Trailer Matthew McConaughey stars in DALLAS BUYERS CLUB as real-life Texas cowboy Ron Woodroof, whose free-wheeling life was overturned in 1985 when he was diagnosed as HIV-positive and given 30 days to live. These were the early days of the AIDS epidemic, and the U.S.

End of Watch, thriller (IMDb: 7.7)

Een bloedstollende misdaadthriller over twee agenten die in de wereld van gangs, drugsgeweld en mensenhandel terecht komen. Jake Gyllenhaal en Michael Peña spelen de hoofdrollen in deze steengoede film en dat doen ze uitmuntend. Het is een groot gemis dat deze topper na 31 oktober niet meer te bekijken zal zijn op Netflix.

End Of Watch Official Trailer #1 (2012) Jake Gyllenhaal Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt End Of Watch Official Trailer #1 (2012) Jake Gyllenhaal Movie HD A drama centered on the long-term friendship and partnership between two cops.

Rush, actie (IMDb: 8.2)

Een bijzonder goede film gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de Formule 1. De rivaliteit tussen Niki Laude en James Hunt in het Formule 1- seizoen van 1976 was een van de spannendste aspecten van de sport in die tijd. Een bloedstollende film waarvoor je de hele tijd op het puntje van je stoel zit. Of je nu fan bent van Formule 1 of niet, Rush is een absolute aanrader om snel nog eens te kijken voor hij op 31 oktober verdwijnt.

Rush – Trailer #1

The first trailer for director Ron Howard’s racer biopic Rush.

The Negotiator, thriller (IMDb: 7.3)

Samuel L. Jackson is een politie onderhandelaar die beschuldigd wordt voor de moord op zijn partner. Iets waarover hij zelf altijd steevast blijft beweren dat hij erin geluisd is. Om zijn onschuld te bewijzen en de samenzwering waar hij in beland is op te lossen, gaat hij met de hulp van een methodische onderhandelaar, gespeeld door Kevin Spacey, opzoek naar antwoorden. Ook deze film verdwijnt 31 oktober van Netflix

The Negotiator (1998) Trailer

Buy the DVD http://www.amazon.co.uk/Negotiator-DVD-Samuel-L-Jackson/dp/B00004CYR5/thebitcarebac-21 & Blu-Ray http://www.amazon.co.uk/Negotiator-Blu-ray-Kevin-Spacey/dp/B002CYIR4S/thebitcarebac-21

The Place Beyond the Pines, drama (IMDb: 7.3)

Een dramafilm/thriller uit 2012 die gaat over de langdurige vete tussen Luke, een bankovervaller, gespeeld door Ryan Gosling en Avery, een jonge agent, gespeeld door Bradley Cooper. Eva Mendez speelt de vrouwelijke hoofdrol en de geliefde van Luke. Om haar en hun pasgeboren baby te kunnen onderhouden begint voormalig stuntrijder Luke met het plegen van bankovervallen. De film is opgenomen als een drieluik en deze unieke aanpak maken de films zeker de moeite waard. Snel kijken dus, voor hij op 31 oktober verdwijnt.

The Place Beyond The Pines – Official Trailer

On DVD & Blu-Ray August 12th. A motorcycle stunt rider (Ryan Gosling) turns to robbing banks as a way to provide for his lover and their newborn child, a decision that puts him on a collision course with an ambitious rookie cop navigating a department ruled by a corrupt detective.

Kramer vs. Kramer, drama (IMDb: 7.8)

Een hartverwarmende dramafilm uit 1979 die vandaag de dag nog steeds geweldig is om te kijken. De film met Dustin Hoffman en Mery Streep draait om de single vader Ted (Hoffman). Nadat zijn vrouw hem alleen achterlaat met hun zesjarige zoontje moet deze carrière man zijn hele leven omgooien om zich aan te passen aan het vaderschap. Tot zijn vrouw op een dag terugkomt om zijn zoon mee te nemen. Verdwijnt 31 oktober.

KRAMER VS. KRAMER – Trailer ( 1979 )

Trailer for Robert Benton’s film

Les Misérables, drama (IMDb: 7.8)

Op Netflix zijn twee film adaptaties van het klassieke verhaal rondom Jean Valjean te vinden. De een uit 2012 met Hugh Jackman in de hoofdrol. De ander uit 1998 met onder andere Liam Neeson en Uma Thurman. Deze tweede gaat nu helaas verdwijnen uit het assortiment van de streamingdienst.

Les Miserables (1998) – Trailer

Les Miserables – Starring Liam Neeson, Geoffrey Rush, Uma Thurman, and Claire Danes Release Date: May 1, 1998

Snitch, actie (IMDb: 6.5)

De opzet van deze gewelddadige actiefilm met Dwayne ‘The Rock’ Johnson is simpel. De zoon van John Matthews (Johnson) wordt opgepakt en veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Matthews, die de baas is van zijn eigen constructiebedrijf, weet dat zijn zoon erin geluisd is en onschuldig zal worden opgesloten. Om dit te voorkomen gaat hij undercover bij de DEA om in de gevaarlijke wereld van gang’s en drugs in een poging de vrijlating van zijn zoon te bewerkstelligen.

Snitch Official Trailer #1 (2013) – Dwayne Johnson Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Snitch Official Trailer #1 (2013) – Dwayne Johnson Movie HD A father goes undercover for the DEA in order to free his son who was imprisoned after being set up in drug deal.

Series

Rick and Morty, serie (3 seizoenen)

Zonder enige twijfel durven we te zeggen dat Rick and Morty één van de beste animatieseries van dit moment is. Helaas gaat de tekenfilm voor volwassenen wel verdwijnen van Netflix. Als je alle bizarre avonturen van Rick and Morty nog wil (her)beleven, dan moet je snel zijn.

Watch Rick and Morty Season 4 Trailer Teaser Long clip

Visit our new website below for latest news, Deleted Scene, Full episodes & Prank Calls! https://rickandmortyfanz.ga Rick and Morty Season 4 Teaser Long clip. Subscribe here to watch season 4 fast. The more subscribe the sooner the season!

The Fall, serie  (3 seizoenen)

Een populaire misdaadserie over een gepassioneerde politievrouw met een complexe persoonlijkheid, gespeeld door Gillian Anderson. Over de drie seizoenen neemt ze het op tegen een psychopaat en seriemoordenaar die zich voor zijn omgeving voordoet als liefdevolle vader. In tegenstelling tot de meeste titels in deze lijst zal The Fall pas op 15 november van Netflix verdwijnen. genoeg tijd dus om snel nog even alle seizoen achter elkaar te bingen.

The Fall | Trailer [HD] | | Netflix

Gillian Anderson returns to TV as Stella Gibson in “The Fall,” now streaming for Netflix US members. http://nflx.it/11vdVB5 How do you catch a killer hidden in plain sight? Authorities in Belfast are stumped after a string of murders, and enlist Gibson, an expert in criminal psychology, to crack the case.

The Bridge, serie (3 seizoenen)

Deze succesvolle Zweeds/Deense serie leek eerder al van Netflix verwijderd te worden. 8 oktober zou de datum zijn dat de misdaadthriller over een moord op een brug tussen de twee Scandinavische landen zou verdwijnen. Hij staat er nog steeds op gelukkig, het einde lijkt nu wederom nabij. Mocht Netflix er niet in slagen de licentie nogmaals te verlengen, dan is 31 oktober toch echt de laatste dag dat we van de topserie kunnen genieten.

The Bridge Season One (Trailer)

Tense thriller about two cops, a Dane and a Swede, working together to catch a serial killer. Season One is now available on DVD at http://shop.mhznetworks.org

Gomorra, serie (2 seizoenen)

Een serie over de keiharde strijd binnen een Maffiafamilie uit Napels. Krijgt een 8.7 op IMDb en lijkt dus wel het kijken waard. Gomorra zit goed in elkaar en biedt een unieke grimmige Italiaanse sfeer. Snel kijken dus!

Gomorrah The Series – Season one UK Trailer (Gomorra La Serie)

Hard-hitting, Italian crime drama directed by Matteo Garrone, based on the non-fiction book by Roberto Saviano, who was forced into hiding after the book’s publication. The film takes an unglamorous look at the extent to which the city of Naples is controlled by the Camorra mob, a network of families whose influence extends beyond the underground world of organised crime and into the everyday running of the city.

Life’s Too Short, serie (1 seizoen)

De naam Warwick Davis zegt je waarschijnlijk niet zoveel, maar als je hem ziet, herken je hem meteen. Hij is namelijk één van de bekendste lilliputters ter wereld. Deze kleine man speelt de hoofdrol in zijn eigen serie waarin hij een fictioneel versie van zichzelf speelt. Ook Ricky Gervais zien we hierin voorbij komen.

Life’s Too Short trailer – BBC Two

SUBSCRIBE for more BBC highlights: https://bit.ly/2IXqEIn http://www.bbc.co.uk/lifestooshort Life’s Too Short is a new seven-part series for BBC Two written by Ricky Gervais and Stephen Merchant, and starring Warwick Davis. The series centres on Warwick Davis, who is one of Britain’s pre-eminent dwarf actors.

Docu’s en Reality

Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber, docu (IMDb: 7.8)

In deze documentaire helpt Guy Martin mee bij het klaarstomen van de laatste Vulcan-bommenwerper die nog luchtwaardig is. Het toestel krijg namelijk een afscheidstour. Tijdens deze taak vertelt hij prachtige verhalen over het iconische toestel.

TRAILER: Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber | Sunday 7.30pm | Channel 4

The Vulcan was Britain’s first nuclear deterrent and undertook the longest raid in British military history. Guy reveals its story, restores a Vulcan… and gets to try and wheelie it along a runway Find out more here: http://www.channel4.com/programmes/guy-martin-last-flight-of-the-vulcan-bomber

Happy People: A Year in the Taiga, docu (IMDb: 7.8)

In Rusland, op de koude bevroren taiga, wonen hardwerkende mensen die op het platteland in een dorpje wonen en afhankelijk zijn van de voeding en grondstoffen die het land hen te bieden heeft.

Happy People: A Year in the Taiga TRAILER (2013) – Werner Herzog Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Happy People: A Year in the Taiga TRAILER (2013) – Werner Herzog Movie HD In the center of the story is the life of the indigenous people of the village Bakhtia at the river Yenisei in the Siberian Taiga.

Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (1 seizoen), reality (IMDb: 7.2)

De naam van deze serie laat je misschien denken dat het gaat over drugs dealen op de grimmige straten van achterstandswijken in New York. Niets is minder waar. Het is in feite een Britse reality show die draait om een paar Engelse antiekexperts die opzoek gaan naar unieke koopjes die ze voor een veel hogere prijs kunnen doorverkopen op de veiling.

BBC TV Put Your Money Where Your Mouth Is TV SHOW

Amanda Holly, Antiques Dealer buys an Art Deco Mirror from Jonty Hearndon, but not without a little haggle!

Combat Countdown (1 seizoen), docu (IMDb: 6.9)

In deze documentaire komen de grootste en beste oorlogsmachines aan bod, actief op epische slagvelden over de hele wereld. De serie neemt je mee op een wereldreis waarbij je kennis maakt met de meest elite technologie op het land, de zee en in de lucht. Daarnaast ontmoet je ook de dappere soldaten die de gevaartes elke dag moeten besturen en onderhouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix houdt grote schoonmaak, 56 titels verdwijnen
Sluiten