Nieuw op Netflix: deze 8 blockbuster films kun jij nu streamen (met IMDb-score)

Gelukkig blijft Netflix op rap tempo nieuwe films en series toevoegen, want nu we thuis de tijd door moeten brengen bingen we ons nog sneller een weg door het aanbod heen.

Afgelopen dagen is de streamingdienst voorzien van een flinke lading nieuwe films, waaronder grote blockbusters. We zetten 13 aanraders voor je op een rijtje.

Rambo: Last Blood (IMDb: 6.2)

Ja, Rambo: Last Blood is echt de laatste keer dat we de ondertussen 73-jarige Sylvester Stallone  als Rambo in actie gaan zien. De oorlogsveteraan heeft zich teruggetrokken en leeft in volledige anonimiteit. Een soort pensioen, maar dan op de Rambo manier. Tot de kleindochter van een vriendin wordt ontvoerd en de oorlogsmachine opnieuw in actie moet komen. Heerlijk hersenloos vermaak!

Netflix Original: Sergio (IMDb: 6.3)

In Sergio spelen Narcos-ster Wagner Moura en Bondgirl Ana de Armas de hoofdrol. Wagner Moura kennen we natuurlijk als Pablo Escobar uit de eerste twee seizoenen van Narcos. Ana de Armas is later dit jaar de nieuwe Bondgirl in No Time To Die. Sergio blik terug op het leven van de Braziliaanse VN-diplomaat Sérgio Vieira de Mello. Een indrukwekkend biografisch drama, waarover je in dit artikel meer kunt lezen.

Ocean’s 8 (IMDb: 6.2)

De Ocean’s-franchise nieuw leven in blazen, maar dan met vrouwen. Dat is het idee achter Ocean’s 8, een  vrij matige actie-komedie met in ieder geval een topcast: onder andere Cate Blanchett, Sandra Bullock en Anne Hathaway spelen een rol. Het recept blijft hetzelfde: een groep vrouwen gaan de grootste roof van hun leven plegen. Een prima tussendoortje, meer niet.

Despicable Me 1 en 2 (IMDb: 7.6)

Nu we hele dagen binnen zitten en het beangstigende nieuws je om de oren vliegt kunnen we wel een kleurrijk stukje escapisme gebruiken. Gelukkig staan Despicable Me en Despicable Me 2 sinds afgelopen week op Netflix. Of de lawaaierige Minions je vrolijk of compleet gek maken, laten we aan jou over.

7 Fast & Furious films

Voor fans van Fast & Furious wordt het een mooie week, want Netflix heeft een berg aan delen uit de franchise toegevoegd. Dan hebben we het over de volgende films:

  • The Fast and Furious (IMDb: 6.8)
  • 2 Fast 2 Furious (IMDb: 5.9)
  • The Fast and The Furious: Tokyo Drift (IMDb: 6.0)
  • Fast & Furious (IMDb: 6.6)
  • Fast & Furious 5 (IMDb: 7.3)
  • Fast & Furious 6 (IMDb: 7.2)
  • Furious 7 (IMDb: 7.2)

Madagascar (IMDb: 6.9)

We sluiten nostalgisch af met Madagascar, een heerlijk hersenloze animatiefilm voor in deze stressvolle tijden. Pak een zak popcorn, zak onderuit op de bank en aanschouw hoe een groepje knotsgekke dieren uit een dierentuin in New York probeert te ontsnappen. Perfect kijkvoer voor het hele gezin.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze 8 blockbuster films kun jij nu streamen (met IMDb-score)
Sluiten