11 oktober wordt een mooie dag voor filmfans dankzij Netflix

Soms zijn er van die dagen dat Netflix blijkbaar in een keer een berg licenties heeft weten te scoren, waardoor er opeens een flinke lijst nieuwe films op de streamingdienst belandt.

Netflix op 11 oktober

11 oktober is zo’n dag. Dan komt er namelijk een lading vermakelijke films naar de dienst, waaronder klassiekers als Jaws en Back to the Future Part II. We zetten ze voor je op een rijtje

American Pie 2

Trek in een flinke bak aan flauwe grappen? Dan ben je bij American Pie 2 aan het goede adres. Jim is ook na een jaar studie nog steeds bang dat hij seksueel gezien nog niet helemaal klaar is voor Nadia. Hij hoop dat Michelle hem het een en ander kan leren…

American Pie Presents: The Naked Mile

Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van zijn familie is dat als maagd de middelbare school verlaat. Hij besluit de jaarlijkse Naked Mile-race aan te grijpen om daar verandering in te brengen en zijn familienaam eer aan te doen.

Back to the Future Part II

Het is tijd om opnieuw terug in de tijd te gaan, want Doc Brown is per ongeluk in 1885 gestrand, zonder weg terg. Marty besluit hem achterna te gaan om de dokter te redden. Klein probleempje: de benzine van de DeLorean is op…

Nieuw op Netflix 11 oktober
Bron: Universal Pictures

Definitely, Maybe

Een romantische komedie met Ryan Reynolds, wat wil je nog meer? Dit keer speelt hij een vader die middenin een echtscheiding zit, en zijn dochter vertelt over zijn liefdesleven. Het is aan haar om te raden welke vrouw haar moeder is.

El Camino: A Breaking Bad Movie

We konden onze ogen eerder dit jaar niet geloven, maar het is toch echt waar: Netflix komt met een vervolg op Breaking Bad, in filmvorm. Fans krijgen na al die jaren eindelijk te zien wat er met Jesse Pinkman is gebeurd na de gebeurtenissen uit de hitshow.

Nieuw op Netflix 11 oktober
Bron: Netflix/AMC

Fractured

Dit is geen oude film, maar een nieuwe Netflix Original. Horror! Sam Worthington speelt Ray, een vader die met zijn gezin door Amerika trekt. Wanneer zijn dochter Peri haar arm breekt, belanden ze in het ziekenhuis. Nadat Ray wakker wordt in de wachtkamer, kan hij echter zijn gezin nergens meer vinden…

Jaws

Ah, op 11 oktober krijgen we weer de kans deze klassieker weer eens aan te zetten. Precies op tijd voor Halloween. Het lijk van een jonge vrouw spoelt aan in een Amerikaanse badplaats. Al snel blijkt dat een grote witte haai de wateren terroriseert. Klein probleem: niemand wil het geloven.

Nieuw op Netflix 11 oktober
Bron: Universal Pictures

Kick-ass 2

Kick-Ass was een superheldenfilm voor we de huidige lawine aan superheldenfilms over ons uitgestort kregen. Een heerlijk stukje satire voel kleurrijke actie en scherpe humor. Wat is Aaron Taylor-Johnson toch een held.

Love Actually

Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Alan Rickman, Emma Thompson, Rowan Atkinson, Keira Knightley en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je snapt de boodschap: deze romantische komedie heeft een dijk van een cast.

Nieuw op Netflix 11 oktober
Bron: Universal Pictures

The Purge

Netflix is dit jaar lekker aan de weg aan het timmeren met zijn horror-afdeling. Ook The Purge komt op 11 oktober naar de streamingdienst. Elk jaar is het 12 uur lang toegestaan om alles te doen wat je maar wilt. Niks is illegaal. Van winkelovervallen tot moorden. Wanneer een vreemdeling aanbelt voor hulp, moet een onschuldige familie beslissen wat ze gaan doen.

Shrek

Shrek, de film die Dreamworks Animation op de kaart zetten. De ultieme zoete wraak van Jeffrey Katzenberg, die kort daarvoor uit Disney was getrapt. En tevens de bron van vele memes die we nog steeds dagelijks voorbij zien komen.

Reageer op artikel:
11 oktober wordt een mooie dag voor filmfans dankzij Netflix
Sluiten