Nieuw op Netflix: 7 blockbuster-films die je gezien moet hebben

Juli gaat van start, wat betekent dat Netflix weer een kersverse lading met nieuwe film voor je klaar heeft staan. We zetten zeven blockbusters op een rijtje die je vanaf 1 juli, morgen dus, kunt gaan streamen.

Nieuw op Netflix

Benieuwd naar de complete lijst voor juli? Check dan ook ons overzicht met alle nieuwe films en series die naar de streamingdienst komen.

San Andreas

Tijd voor een hersenloze rampenfilm met Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Californië is getroffen door een aardbeving die een spoor van verwoesting achterlaat. Dwayne Johnson speelt een SAR-helikopterpiloot die samen met zijn ex-vrouw naar San Francisco vliegt om hun dochter te redden. Die reis blijkt uiteindelijk echter veel meer te behelzen dan ze kunnen voorzien.

Catch Me if You Can

De amper twintig jaar oude Frank (Leonardo DiCaprio) doet zich voor als piloot, hoogleraar, toparts en advocaat. Hij harkt miljoenen binnen door alles en iedereen op te lichten, en weet er nog mee weg te komen ook. Telkens weer verdwijnt hij spoorloos, tot de politie een internationale klopjacht opent. Kan een door Tom Hanks gespeelde agent hem stoppen? Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geregisseerd door niemand minder dan Steven Spielberg.

Grease

Tijd voor een zoetsappige klassieker: Grease. De door Olivia Newton-John gespeelde Sandy wordt op vakantie in Amerika verliefd op Danny, gespeeld door John Travolta. Ze heeft geluk, want haar ouders besluiten uiteindelijk om in Amerika te blijven. Sandy komt terecht op dezelfde school als Danny. Al snel blijkt Danny onbereikbaar voor de Australische dame, en zal ze alles op alles moeten zetten om hem alsnog te veroveren. Vol nostalgische muziek!

Miami Vice

Ja, de serie was stukken beter. Maar als je geen trek hebt om zo’n oude show compleet te gaan kijken, dan kun je bij deze remake uit 2006 terecht. Colin Farrell en Jamie Foxx spelen Miami Vice Detectives Sonny Crockett en Ricardo Tubbs. Ze gaan undercover om drie moorden op te lossen. Ze doen zich voor als drugssmokkelaars, met als doel om meer informatie te verzamelen. Wanneer Sonny een affaire krijgt met de vrouw van een drugdealer, loopt de operatie geheel in de soep.

Insidious: Chapter 3

Voor horrorfans heeft Netflix vanaf 1 juli een tussendoortje klaar staan in de vorm van Insidious: Chapter 3. Dit deel speelt zich af voor de eerste twee films, dus voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Helderziende Elise Rainier heeft het vermogen om contact te leggen met de doden. Ze besluit een tienermeisje te helpen dat geteisterd wordt door een bovennatuurlijke entiteit, maar beiden kunnen de gevolgen niet overzien.

Hudson Hawk

Hudson Hawk is een actie-komedie uit 1991 waar je anno 2020 niemand meer over hoort. Het is dan ook geen topfilm, maar voor een loos avondje op de bank met Netflix is Hudson Hawk zeker het checken waard. Bruce Willis speelt een crimineel die de opdracht krijgt om Leonardo’s paard te stelen, een beroemd beeldhouwwerk. Daarin zit een kristal die de sleutel vormt tot het geheim van de alchemie, vijfhonderd jaar geleden verstopt door Leonardo da Vinci.

Journey 2: The Mysterious Island

Deze sequel, die je overigens prima losstaand kunt kijken, is helaas niet zo briljant als de naam van de film. Dwayne Johnson speelt in wat je een jeugdfilm zou kunnen noemen. Zet je verstand op nul, en geniet ervan hoe Johnson een rol speelt die hij voor je gevoel de afgelopen tien jaar al in tig films heeft gespeeld. Op naar een mysterieus niet bestaand eiland, op zoek naar schatten!

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: 7 blockbuster-films die je gezien moet hebben
Sluiten