Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 8 dec 2020

Nerf Gun voor Mandalorian-fans: de Amban Phase-pulse blaster

Ik hoop dat je nog niet klaar bent met je kerstinkopen. Sinterklaas is al voorbij, maar er komt een Nerf Gun uit die fans van The Mandalorian gewoon moeten hebben.

Baby Yoda van LEGO, een Baby Yoda die achter je aanloopt en de helm van Mando: Disney is de koning van merchandise, en die lucratieve geldmachine draait ook rondom Star Wars-serie The Mandalorian op volle toeren.

Het geweer uit The Mandalorian als Nerf Gun

Met als hoogtepunt het nieuwe (letterlijke) wapenfeit van Nerf: de Amban Phase-pulse blaster. Oftewel, het wapen van Din Djarin in The Mandalorian. AKA, het wapen van Mando.

Technisch gezien is dit geweer in de serie in de meest recente aflevering opgeblazen door Moff Gideon en zal Din overstappen op zijn Beskar-speer, maar dat mag de pret niet drukken. Dit stukje speelgoed zal ongetwijfeld niet enkel bij kinderen een glimlach op het gezicht toveren.

De Nerf Gun is 127 centimeter lang, heeft een scope die oplicht en authentieke geluiden uit de Star Wars-serie. Mits je er twee AAA-batterijen in steekt.

Nerf The Mandalorian Star Wars geweer Blaster
De Amban Phase-pulse blaster (Bron: Hasbro)

Kinderachtig kleurenschema

Kleine tegenvaller: het kleurenschema is, uiteraard expres, vrij kinderachtig gemaakt, in plaats van de vormgeving uit de serie. Nerf mag haar wapens niet te realistisch doen ogen vanwege wetgeving.

Voor de echt handige fans hoeft dat geen obstakel te vormen. Je kunt er nu al vanuit gaan dat we binnenkort op sociale media fans gaan zien die de Amban Phase-pulse blaster van hun eigen paint job hebben voorzien.

 Bron: Hasbro

En nu het slechte nieuws

Voor een Nerf Gun-gevecht is het niet ultiem. Dit wapen schiet steeds één dart af, in tegenstelling tot de vele machinegeweren die het speelgoedmerk al heeft uitgebracht. Je zal er cool uitzien, maar effectief zal het niet zijn.

En dan nu het échte slechte nieuws: de The Mandalorian-blaster wordt pas in de lente van 2021 verscheept. Dus je kunt tijdens kerst alvast je vriend, vriendin of familielid een voucher geven. Maar goed, dan heb je nog even om te sparen. Er hangt namelijk een prijskaartje van 120 dollar aan. Over een Nederlandse lancering van deze Nerf Gun is helaas nog niks bekend, maar die gaat ongetwijfeld volgen. Hou de website in de gaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nerf Gun voor Mandalorian-fans: de Amban Phase-pulse blaster
Sluiten