Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Sport 10 sep 2018

Bizar! Nederlands elftal blundert al vóór het eerste fluitsignaal tegen Frankrijk

Gisteravond speelde het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd in het nieuwe Nations League toernooi. Helaas ging de wedstrijd nipt verloren. Het werd 2-1 voor de wereldkampioen. Een hele verbetering ten opzichte van een jaar geleden, toen werd het Nederlands elftal met 4-0 naar huis gestuurd in de WK-kwalificatie. Gisteren werd er prima gevoetbald door de oranje hemden, alleen blunderde onze helden wel al voor de wedstrijd, maar dat was niet helemaal hun schuld.

Nederland-Frankrijk

De oranje leeuwen speelden gisteren een puike tweede helft waarin het gevaarlijk werd en zelfs voor de 1-1 tekende. Heel Nederland hoopte erop om een puntje mee te snoepen uit Parijs alleen bepaalde Olivier Giroud even anders…. Hij maakte in de 75e minuut de prachtige 2-1 en dat was tevens de eindstand van de match.

Helaas nog geen punten voor het Nederlands elftal in de gloednieuwe Nations League. Wel gebeurde er naast het doelpunt van “roze” Ryan Babel nog wat opmerkelijks.

Het vaantje

Voor het eerste fluitsignaal poseerde de elf strijders voor de standaard teamfoto zoals het dat iedere wedstrijd doet. Alleen was er deze keer toch wat opmerkelijks te zien. Aan de spelers was niets raars te zien, misschien op het roze haar van Babel na. Maar op het vaantje wat voor de wedstrijd wordt getoond op de teamfoto stond een behoorlijke blunder.

Op het vaantje wat Memphis Depay vasthield voor aanvang van de wedstrijd staat een tikfout. In plaats van dat er Nederland staat, stond er nu “Nederalnd”, een komisch foutje. Volgens de KNVB was er sprake van een tikfout in de borduurmachine van de vanenfabrikant.

Meer sportnieuws? Check het nieuwe Resport.nl

Voetbal Inside

Reageer op artikel:
Bizar! Nederlands elftal blundert al vóór het eerste fluitsignaal tegen Frankrijk
Sluiten