Culinair genieten in Amsterdam doe je deze zomer op het NDSM Food Festival

Op de meeste festivals is eten een bijzaak. Dat dit ook anders kan bewijst het NDSM Food Festival. Dit fonkelnieuwe festival brengt een weekend lang de beste foodtrucks samen en vult dit aan met muzikaal vermaak. Voor liefhebbers van lekker eten en goede muziek is er deze zomer dus geen beter plek om van de zon te genieten.

De laatste jaren is de foodtruck cultuur in ons eigen land steeds populairder geworden. Voor ieder gerecht is er tegenwoordig wel een keuken op wielen en de kwaliteit die ze leveren is ongekend hoog. Het feit dat al deze rollende restaurantjes samenkomen komen op de NDSM werf is voor liefhebbers van goed eten een belangrijke reden om blij te worden. Of je nu gek bent op Aziatische noodles, sticky barbecue ribs of perfect al dente gekookte pasta; dit de plek waar je moet zijn.

Goed eten is de basis, maar het NDSM Food Festival heeft nog veel meer te bieden. Zo vind je tussen alle foodtrucks een podium waar iedere dag (live-)optredens worden gehouden. Zowel bekende als minder bekende artiesten zorgen voor de muzikale omlijsting terwijl jij je maag vult met de lekkerste gerechten. Kortom, een mooi mix van vermaak op een speciaal voor dit evenement gemaakte oase.

De toegang is gratis voor iedereen, dus er is geen enkele reden om niet even een kijkje te gaan nemen. Wil je meer weten en zien welke rondreizende keukens er zullen staan? Check dan hier de Facebookpagina van het NDSM Food Festival.

Reageer op artikel:
Culinair genieten in Amsterdam doe je deze zomer op het NDSM Food Festival
Sluiten