Jelle van Es
Jelle van Es Media 11 aug 2017

De eerste bewegende beelden van ‘NBA 2K18’ smaken naar meer

Over een maand kunnen we aan de slag met NBA 2K18, één van de belangrijkste sportgames van dit jaar. We weten inmiddels al dat de ontwikkelaar aan de slag is gegaan met het verbeteren van de MyGM-modus, waarover je hier kunt lezen. Nu hebben we eindelijk de eerste bewegende beelden van de game.

Daarbij hadden we eerlijk gezegd gehoopt op een spetterende trailer, om ons gelijk in de stemming te brengen. Dat is echter niet het geval. Het betreft een zogenaamde developer diary, waarin de ontwikkelaar ingaat op het ontwikkelproces en wat daar allemaal bij komt kijken. Dat maakt het iets minder spannend, maar geeft tegelijkertijd wel een mooi kijkje in de keuken van de game. Bekijk het geheel hieronder.

NBA 2K18 zelf komt op 15 september uit. Voordat het zover is krijgen we net als vorig jaar een uitgebreide demo in de vorm van de prelude. Deze komt op 8 september uit.

Vorig jaar kon je daarin aan de slag met het begin van de MyCareer-modus en kon je een paar wedstrijden in een college-omgeving spelen. Via die MyCareer-modus kun je dan zelf ervaren hoe het is om als een Michael Jordan te schitteren. Het is nu nog niet bekend wat we van de prelude van dit jaar mogen verwachten.

Voor die tijd kun je wel alvast genieten van de soundtrack van de game.

Reageer op artikel:
De eerste bewegende beelden van ‘NBA 2K18’ smaken naar meer
Sluiten