Netflix toont verslavend epische en lange trailer van Narcos: Mexico

Het is inmiddels alweer dik een jaar geleden dat het derde seizoen van Narcos op Netflix verscheen. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat we opnieuw ondergedompeld worden in de cocaïnehandel. Het vierde seizoen heeft de naam Narcos: Mexico gekregen en speelt zich dus niet meer af in Colombia. Dat betekent dat we te maken gaan krijgen met een nieuw kartel en nieuwe agenten die daar de strijd mee aangaan.

De populaire Netflix serie richt zich dit keer namelijk op misschien wel het bekendste kartel ter wereld, het Guadalajara Cartel. Bijna tien jaar lang regeerden zij de cocaïnehandel en dat ging gepaard met heel veel geweld. Narcos: Mexico richt zich op de opkomst van dit kartel en hun nietsontziende drang om te groeien. Er is net een nieuwe lange trailer verschenen en die is behoorlijk dik.

Nieuwe trailer Narcos: Mexico

Hierin krijgen we alvast een voorproefje van de sfeer, het geweld en de nieuwe gezichten. Zo zien we Michael Peña als DEA agent Kiki Camarena en Diego Luna als zijn grote vijand. Hij speelt namelijk Félix Gallardo en dat was de man die alle losse drugshandelaren wist samen te brengen tot één van de machtigste kartels ooit.

Narcos: Mexico | Official Trailer [HD] | Netflix

The birth of Mexico’s drug war. Narcos: Mexico premieres November 16 on Netflix. Watch Narcos on Netflix: https://www.netflix.com/title/80025172 #Netflix #Narcos #NarcosMexico SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor opnieuw een topseizoen. De kwaliteiten van de voorgaande seizoenen zijn aanwezig, maar dan wel in een nieuwe setting. Verfrissend en toch vertrouwd. Wij kunnen dan ook niet wachten op Narcos: Mexico en gelukkig duurt het ook niet lang meer. Vanaf 16 november staat het vernieuwde Narcos namelijk op Netflix.

Meer drugshandel op Netflix

We moeten dus nog een klein maandje wachten en dat geeft je nog mooi de tijd om een andere serie te bingen. Wij hebben er zes op een rijtje gezet die eigenlijk iedere Narcos-fan gezien moet hebben. In dit lijstje ontbreekt het onlangs verschenen Fariña en dat is ook zeker een aanrader. Een soort Narcos, maar dan in Spanje. Ondergetekende is een groot fan en hier lees je waarom.

Reageer op artikel:
Netflix toont verslavend epische en lange trailer van Narcos: Mexico
Sluiten