Netflix dropt Narcos: Mexico trailer die je Valentijnsdag overhoop haalt

Over iets meer dan een maand is het weer Valentijnsdag. De dag waarop je thuiskomt met een bos bloemen en een doos chocolade om zo nog maar eens duidelijk te maken hoeveel je om haar (of hem) geeft. Nou, in 2020 gaat dat dus mooi niet het geval zijn. Niet onze schuld hoor, maar wel die van Netflix. De streamingdienst heeft namelijk besloten dat ze een dag voor valentijn Narcos: Mexico seizoen online gaan zetten.

Grote kans dat deze, net als seizoen 1, gaat bestaan uit tien afleveringen van om en nabij een uur. Nu zijn er bingewatch-veteranen onder ons die dat in één dag doen. Helaas moeten de meesten gewoon werken en zijn ze niet klaar voor 14 februari. Dat betekent dat je geliefde dit jaar pas op de plaats moet maken, want het tweede seizoen van Narcos: Mexico belooft weer een intens avontuur te gaan worden.

Nieuwe en bekende gezichten

Opnieuw kijken we mee over de schouder van Diego Luna die weer Félix Gallardo gaat spelen. Hij is de grote man achter het Guadalajara kartel. In seizoen één zagen we hoe hij deze organisatie van de grond kreeg en nu gaan we getuigen worden van zijn expansiedrift. Daar wordt niet iedereen blij van en daarom maken we in seizoen twee van Narcos: Mexico kennis met Walt Breslin.

Deze door Scoot McNairy gespeelde DEA agent kennen we uit het eerste seizoen, al was zijn rol toen nog klein. Hij was namelijk alleen de verteller en was daarnaast kort te zien in de laatste aflevering. Walt Breslin is slecht één van de vele problemen in het leven van Félix Gallardo. Niet alleen de wet zit achter hem aan, ook andere kartels en zelf leden binnen zijn eigen groepering willen de macht overnemen.

Netflix kaapt je Valentijnsdag

Dat wordt nog maar weer eens duidelijk in een nieuwe trailer die Netflix ons voorgeschoteld heeft. Hierin zien we Félix Gallardo aan het hoofd van de tafel met waarschijnlijk zijn partners. In eerste instantie ziet dat er gezellig uit, maar wanneer de camera onder de tafel verdwijnt, zien we wat er echt speelt.

Releasedatum Narcos: Mexico seizoen 2

Dat belooft dus weer een ongekend spannend seizoen te gaan worden en daar hoeven we dus niet lang meer op te wachten. Vanaf 13 februari staat het gehele tweede seizoen van Narcos: Mexico voor je klaar op Netflix.

BroBible

Reageer op artikel:
Netflix dropt Narcos: Mexico trailer die je Valentijnsdag overhoop haalt
Sluiten