Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Netflix 18 december 2019

Narcos: Mexico seizoen 2 teaser en releasedatum onthuld door Netflix

Na drie seizoenen verruilde Narcos de bakermat van de cocaïnehandel voor een land dat nog steeds door drugskartels in zijn greep gehouden wordt. De keuze om Colombia te verlaten en verder te gaan in Mexico was een verfrissende en uitstekende keuze. Een nieuwe setting en nieuwe karakters waren genoeg om de levensduur van Narcos met succes te verlengen. Tijd dat Narcos: Mexico een tweede seizoen krijgt.

Daar begonnen we ons toch een beetje zorgen over te maken. Ondanks dat Netflix direct na de release van seizoen één bekend maakte dat er een vervolg zou komen, bleef het vervolgens stil. Alleen acteur José María Yazpik doorbrak eind oktober de radiostilte. Hij onthulde in een Instagram-post dat Narcos: Mexico in februari 2020 zou gaan terugkeren op Netflix. Vandaag bevestigde Netflix dit nieuws en onthulde een nieuwe teaser.

Kartel baas Félix Gallardo is terug

In de clip die slechts 22 seconden duurt, zien we de terugkeer van Félix Gallardo. De man die in seizoen één begon als een onzekere crimineel, maar vervolgens uitgroeide tot de baas van het Guadalajara kartel en één van de machtigste mannen van Mexico. Aan het begin van seizoen twee staat hij dus bovenaan de voedselketen, maar daar wil agent Walt Breslin verandering in brengen.

Nieuwe held in seizoen 2

Hij neemt daarmee de rol over van DEA agent Enrique ‘Kiki’ Camarena die in het eerste seizoen van Narcos: Mexico gespeeld werd door Michael Pena. Toch heb je ook al kennis kunnen maken met Walt Breslin. De door Scoot McNairy gespeelde agent was namelijk de verteller in seizoen één en verscheen in de laatste aflevering ook voor de camera.

Aan hem is in seizoen twee van Narcos: Mexico de zware taak om Félix Gallardo in te rekenen. Dat gaat ongetwijfeld weer gepaard met slinkse undercoveroperaties en de nodige keiharde invallen. We kunnen ons dus weer gaan opmaken voor een keihard en razend spannend seizoen van deze populaire Netflix serie.

Releasedatum Narcos: Mexico seizoen 2

Lang hoeven we in ieder geval niet meer te wachten, want in de teaser wordt ook de releasedatum onthuld. Netflix heeft ervoor gekozen om er een vroeg Valentijns cadeau van te maken en zet seizoen twee van Narcos: Mexico op 13 februari 2020 live.

Maxim

Reageer op artikel:
Narcos: Mexico seizoen 2 teaser en releasedatum onthuld door Netflix
Sluiten