Netflix heeft heel goed nieuws voor fans van Narcos: Mexico

Het eerste seizoen van Narcos: Mexico staat inmiddels alweer een maand op Netflix en is massaal gebinged. Terecht, want de spin-off stelt Narcos-fans niet teleur. Alles wat het origineel zo goed maakte is grotendeels aanwezig, maar dan in een land dat nog steeds geterroriseerd wordt door drugsgeweld: Mexico. Het eerste seizoen liet zien hoe de ellende begon en voelt daardoor aan als een introductie. Het beste moet nog komen en daarom komt er een tweede seizoen.

Heel verrassend is dit natuurlijk niet, maar het is fijn dat we nu een officiële bevestiging krijgen: Netflix werkt aan Narcos Mexico seizoen 2. Wanneer de tweede reeks van afleveringen gaat verschijnen is nog niet bekend, maar de verwachting is volgend jaar rond dezelfde tijd. Het verhaal zal ongetwijfeld verder gaan waar het eerste seizoen gestopt is. Welke leden van de cast meegaan naar het tweede seizoen is nog niet bekend.

Narcos: Mexico krijgt tweede seizoen

De enige naam die we zeker weten, is die van showrunner Eric Newman. Hij sloot kort geleden een deal met Netflix dat hij exclusief voor de streamingdienst gaat werken. Hij is al sinds 2015 betrokken bij Narcos en produceerde zeven afleveringen van Narcos: Mexico. Dat is de streamingdienst blijkbaar goed bevallen en heeft daarom besloten hem ook verantwoordelijk te maken voor seizoen 2 van de spin-off

Narcos: Mexico | Official Trailer [HD] | Netflix

The birth of Mexico’s drug war. Narcos: Mexico premieres November 16 on Netflix. Watch Narcos on Netflix: https://www.netflix.com/title/80025172 #Netflix #Narcos #NarcosMexico SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Mocht je het eerste seizoen nog niet gekeken hebben, gaat dit dan zeker doen. Hoewel deze ook een aantal mindere kanten kent, is Narcos: Mexico nog steeds één van de beste series van 2019. Benieuwd wat er in onze ogen beter had gekund? klik dan hier.

Meer verslavende Netflix series

Heb je ondanks de kleine minpunten ook zo genoten van Narcos: Mexico en kun je niet wachten op het tweede seizoen? Klik dan hier. We hebben namelijk een lijstje voor je gemaakt met series die je als Narcos-fan zeker kunt waarderen. Handig, want dan heb je tenminste wat te bingen voordat het tweede seizoen uitkomt.

Netflix-Nederland

Reageer op artikel:
Netflix heeft heel goed nieuws voor fans van Narcos: Mexico
Sluiten