Acteur onthult wanneer Narcos: Mexico seizoen 2 op Netflix verschijnt

Het is alweer bijna een jaar geleden dat het eerste seizoen van Narcos: Mexico op Netflix verscheen. In de spin-off lieten we Zuid-Amerika achter ons en verhuisden we naar Midden-Amerika. Geen Pablo Escobar en het Cali Kartel meer, maar Félix Gallardo en de opkomst van El Chapo. Aan het einde van het eerste seizoen werd duidelijk dat de Mexicaanse drugsoorlog op losbarsten stond en dus kunnen we niet wachten op seizoen twee. Nu weten we wanneer deze op Netflix gaat verschijnen.

Dat had eigenlijk al dit jaar moeten gebeuren. In december 2018 werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zou gaan komen en volgens insiders zou deze in november 2019 op Netflix gaan verschijnen. Helaas bleef het daarna stil. We kregen amper nieuwe beelden en een trailer laat inmiddels ook wel lang op zich wachten. Hoewel Netflix de kaken nog steeds strak op elkaar houdt, is één van de acteurs uit Narcos: Mexico wel zo vriendelijk geweest om de releasedatum met ons te delen.

Narcos: Mexico seizoen 2 komt in februari

Het gaat om José María Yazpik die ook al een rol had in de originele Narcos. Hij speelt namelijk Amado Carrillo Fuentes die in het echte leven ook wel bekend stond als El Señor de Los Cielos. Wat zoiets betekent als heerser van de lucht. Als je in die tijd drugs door de lucht wilde transporteren, dan was hij je man. Hij werkte voor alle grote namen. Zo ook voor El Chapo en het is dus geen verrassing dat José María Yazpik ook in seizoen twee te zien zal zijn.

Dat zal zijn in februari. Volgens Yazpik verschijnt namelijk in die maand het tweede seizoen van Narcos: Mexico op Netflix. Hij doet daar verder niet mysterieus over. Een fan vroeg hem namelijk in een reactie op één van zijn Instagram posts wanneer seizoen twee komt. Yazpik deed niet eens de moeite om cryptisch te zijn en antwoordde: febrero. Ook zonder een diploma Spaans kun je wel raden dat dit februari betekent.

Narcos: Mexico seizoen 2 Netflix
Bron: Instagram / jmyazpik

Netflix houdt zich stil

Of het tweede seizoen van Narcos: Mexico daadwerkelijk in februari op Netflix gaat verschijnen wil de streamingdienst zelf nog niet bevestigen. Nog even afwachten dus. Tot die tijd moeten we het doen met alleen deze afbeelding van seizoen twee.

LadBible

Reageer op artikel:
Acteur onthult wanneer Narcos: Mexico seizoen 2 op Netflix verschijnt
Sluiten