Netflix onthult de nieuwe hoofdrolspelers van Narcos: Mexico seizoen 2

Het eerste seizoen van Narcos: Mexico staat nu bijna een maand op Netflix en de reacties zijn zoals verwacht positief. De spin-off doet wat we van de serie gewend zijn, maar dan in een andere setting. Precies wat de fans willen en het komt dan ook niet als een verrassing dat er nu ook een tweede seizoen gaat komen. Onlangs onthulde de streamingdienst ook nog eens dat twee belangrijke karakters en de acteurs die ze spelen, terug gaan keren in seizoen 2.

Mocht je de Narcos: Mexico nog niet gezien hebben, kijk dan uit voordat je verder leest. Er gaan namelijk een aantal spoilers voorbij komen. Je bent dus gewaarschuwd.

Het zal om te beginnen niet als een verrassing komen dat Diego Luna ook volgende seizoen gewoon weer te zien is. De acteur uit Mexico speelde de rol van Miguel Felix Gallardo. Inmiddels zul je wel weten dat dit de man is die drugshandel in Mexico groot heeft gemaakt. In het eerste seizoen zagen we hoe hij van loopjongen uitgroeide tot de grote baas. Hij kreeg dan ook de bijnaam “El Padrino” (the Godfather) omdat hij de man was die alle grote drugshandelaren van Mexico samen wist te brengen.

De terugkeer van El Padrino

In het tweede seizoen gaan we ongetwijfeld zien hoe hij zijn imperium verder laat groeien. Daar moet natuurlijk wat aan gedaan worden en dat zal niet, zoals in het eerste seizoen, gedaan worden door Kiki Camarena. De door Michael Peña gespeelde DEA agent haalde het einde van het eerste seizoen net niet. Kiki werd gekidnapt en vervolgens gemarteld door de mannen van Gallardo. De politie wist hun collega niet op tijd te vinden en Kiki stierf aan zijn verwondingen.

Narcos: Mexico | Official Trailer [HD] | Netflix

The birth of Mexico’s drug war. Narcos: Mexico premieres November 16 on Netflix. Watch Narcos on Netflix: https://www.netflix.com/title/80025172 #Netflix #Narcos #NarcosMexico SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Dat betekent dat we een nieuwe held nodig hebben die het op gaat nemen tegen de Mexicaanse drugsindustrie. Wie dat gaat zijn is Walt Breslin. Komt die naam je bekend voor? Dat kan heel goed, want hij was al te zien in het eerste seizoen. De nieuwe hoofdrolspeler is de verteller die je gedurende de serie hoort. In de laatste aflevering verschijnt hij ook voor de camera. De slotscène laat zien hoe hij met een camper vol wapens de grens over rijdt om zijn mede agenten te bewapenen. Hij verklaart vervolgens de oorlog en laat ons hunkeren naar seizoen 2.

Nieuwe hoofdrolspeler Narcos: Mexico

De man die Walt Breslin gaat spelen is Scoot McNairy. Hij is een 41-jarige acteur uit Texas die tot nu toe vooral bekend is van bijrollen. Zo was hij te zien in Batman v Superman, The Legacy of a Whitetail Deer Hunter, War Machine en Fargo. Naast zijn rol in Narcos: Mexico als Walt Breslin, zal Scoot McNairy volgend jaar ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van True Detective.

Hollywood Reporter

Reageer op artikel:
Netflix onthult de nieuwe hoofdrolspelers van Narcos: Mexico seizoen 2
Sluiten