Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Mannen Veronica Inside in tranen tijdens hilarische nabeschouwing CL

Tranen biggelden gisteravond over de wangen van Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft tijdens een hilarische nabeschouwing van een onbeduidende playoff voor de Champions League. “Wat zitten we hier te doen”, aldus de mannen van Veronica Inside.

Een voorwaarde van het Champions League-pakket dat John de Mol heeft aangekocht, is dat ook de playoffs moeten worden uitgezonden. Zo kwam het dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft gisteren naar Hilversum moesten komen om de wedstrijd tussen PAOK Saloniki en Krasnodar te analyseren. Op SBS9, welteverstaan. Het werd een hilarische nabeschouwing.

Wilfred, Wim en René gaan stuk tijdens nabeschouwing Champions League

“Het had van mij niet gehoeven”, zegt Wim Kieft. Hij mag dan een liefhebber zijn, er zijn volgens hem ook grenzen. Toch deden hij, Wilfred Genee en René van der Gijp nog een poging tot een serieuze analyse van de wedstrijd. Maar na een Engels interview met de Nederlandse voetballer Tony Vilhena door een Russische journaliste hielden de mannen van Veronica Inside het niet meer.

Na het interview werden er nog een paar hoogtepunten van Tony Vilhena bij gepakt, in een poging er nog wat van te maken. Maar dat maakte de slappe lach er alleen maar erger op.

Meer kijkers tijdens voorbeschouwing dan wedstrijd

Een dag eerder schreven Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wim Kieft al televisiegeschiedenis. Voor het eerst keken meer mensen naar de voorbeschouwing dan naar een voetbalwedstrijd zelf.

In totaal keken 116.000 mensen naar de voorbeschouwing van Dynamo Kiev tegen AA Gent, terwijl 82.000 mensen naar de wedstrijd keken. “Ik denk dat mensen Johan Derksen even wilden zien losgaan”, concludeert Wim Kieft. Kijk de hele wedstrijd en voorbeschouwing hier terug.

Veronica Inside is terug en presteert als vanouds

Na felle kritieken vanuit het land en meningsverschillen onderling is Veronica Inside alweer een tijdje terug op de buis. Als vanouds kibbelen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp weer over voetbal en randzaken. De eerste uitzending verliep wat stroef, maar inmiddels zijn de mannen weer in topvorm.

Iedereen heeft zo zijn mening over Veronica Inside, ook al valt over smaak niet te twisten. Aan de andere kant kunnen veel mensen een voorbeeld nemen aan de mannen aan tafel. Zo ga je om met kritiek, tegenslag en hevige meningsverschillen. Incasseren en gewoon doorgaan, tijd heelt alle wonden.

🤔 Check ook: Hans Teeuwen laat zich uit over Johan Derksen en Norbert ter Hall

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mannen Veronica Inside in tranen tijdens hilarische nabeschouwing CL
Sluiten