Naaktmodel verkoopt zichzelf als NFT en geeft een bonus toe

Kara Del Toro speelt in op de crypto-hype van nu. Het naaktmodel verkoopt een tot korte video omgezette naaktfoto van zichzelf als NFT (non-fungible token). Daarbij krijgt de koper nog eens een unieke bonus.

Mocht je nog steeds nooit gehoord hebben van een NFT, lees dan eerst even dit artikel. Daarin wordt het fenomeen haarfijn uitgelegd. Kort gezegd is het een non-fungible token, ofwel een een niet-vervangbare token ondersteund door blockchain-technologie. Aan dit unieke stukje code op internet is een digitaal werk gekoppeld. Meestal gaat het om digitale kunst, geluiden, video’s en andere vormen van digitaal creatief werk. Klein voorbeeld: deze niet al te ingewikkelde JPG-collage leverde 69,3 miljoen dollar op.

Naaktmodel Kara Del Toro te koop als NFT

Logisch dus dat Kara Del Toro op deze hype wil meevaren. “Ik heb mijn eerste NFT gedropt”, schrijft het model trots op Instagram. “Dit is een exclusieve kunsttoken, die wordt geleverd met een te ontgrendelen map met exclusieve, nooit eerder vertoonde inhoud uit deze serie (in totaal tien afbeeldingen).”

“Modelleren en het creëren van digitale content is een passie van mij, iets wat ik zie als een kunstvorm. Daarom wil ik een uniek collectible kunstwerk met jullie delen via dit nieuwe digitale format”, vervolgt Kara Del Toro. Je kunt bieden op de NFT via OpenSea, een marktplaats voor non-fungible tokens. Het hoogste bod tot nu toe ligt op 5.000 euro.

Eerst kijken, dan kopen

Voordat je mee gaat bieden op de NFT van het 30-jarige naaktmodel, wil je natuurlijk eerst weten wie het is. Kara del Toro begon als model met campagnes voor Guess en Beach Bunny Swimwear, niet slecht. Inmiddels is het verdienmodel verschoven naar Instagram en TikTok. Onlangs was de geboren Texaanse nog te zien met een niets verhullende shoot in Maxim. Naast haar werk als model zet ze zich in voor DogsWithoutBorders. Een kleine compilatie van haar oeuvre.

Zelf NFT-miljonair worden? Check dan deze generator waarmee je gratis cryptokunst maakt, en lees hier hoe je die verkoopt.

Robot Sophia entert cryptomarkt en is direct NFT-miljonair

Reageer op artikel:
Naaktmodel verkoopt zichzelf als NFT en geeft een bonus toe
Sluiten