‘Everything Sucks!’ is de nieuwe Netflix-topper vol jaren ’90 nostalgie

Je zal The End Of The F***ing World ondertussen wel kennen. Als je van deze Netflix-topper hebt zitten smullen, kun je jezelf opmaken voor een nieuwe Teen Comedy met een flinke dosis jaren negentig nostalgie. Vanaf 16 februari verschijnt Everything Sucks! op Netflix. 

End Of The F***ing World blies nieuw leven in het Teen Comedy-genre. Het succes van deze serie kwam met name door de bizarre, duistere humor. Daarom zijn alle ogen nu gericht op Netflix Original Everything Sucks!. De trailer zegt echter niets over het verhaal van de show, maar de setting is oh zo bekend.

Nostalgie-explosie

De serie speelt zich af in 1996, toen discmans, film kijken in de klas en flamboyante outfits een integraal onderdeel waren van ons jonge leven. De ware Nineties-kid zal dit direct herkennen. Everything Sucks! neemt ons mee naar het levensechte plaatsje Boring in Oregon. De serie oogt als een doorkijkluik naar het verleden (in hoge definitie). De kleine pop-ups die in de trailer voorbij komen zoals: “When delete had to dry”, of “When your favorite song skipped” zijn zeer herkenbaar.

Er is weinig bekend over het plot van de Netflix Original. Naar verluidt gaat het over de A/V club die samen met de leden van de drama club een film maken over hoe verschrikkelijk hun middelbare school is. Hoe dat uitpakt, zien we pas op 16 februari. Laten we hopen dat de tiener-serie net zo verfrissend wordt als The End Of The F***ing World, want als we eerlijk zijn kennen we die Amerikaanse High School Film-formule onderhand wel.

Reageer op artikel:
‘Everything Sucks!’ is de nieuwe Netflix-topper vol jaren ’90 nostalgie
Sluiten