Redactie
Redactie Films & Series 29 nov 2016

Prachtige video toont bescheiden kant van Conor McGregor

Achter een façade van grote woorden (‘I’m a fucking pimp, I run this town‘) en maatpakken van tienduizenden dollars, schuilt een dankbare doch hongerige man. Een sporter met een enorme voorliefde voor de vechtsport. Een werkpaard, dat alles doet en laat om zijn doelen te behalen. En een strateeg, die zijn toekomst haarfijn uitstippelde en – bijzonder genoeg – ook uit liet komen.

Twee jaar geleden trok MMA-journalist en interviewkoning Ariel Helwani met The Notorious richting Dublin, om aldaar te praten over McGregors carriere. Het gevecht tegen Diego Brandao vond twee dagen later plaats. Waarom de 45 minuten durende video pas nu is verschenen is onbekend, maar het zet Conor McGregor wel in een interessant perspectief.

Niet alleen vanwege de feilloze voorspellingen die hij doet – hij heeft inmiddels bewezen een levende legende te zijn -, maar ook omdat we het andere gezicht van de MMA-vechter krijgen te zien. Conor is rustig, welbespraakt en vriendelijk. Hier spreekt een man die als geen ander weet hoe hij zijn imago maximaal moet uitbuiten, maar ook snapt dat het hard werken is om de top te bereiken.

Weten hoe je jezelf moet vermarkten

Geniet van dit mooie interview met Conor en besef dat achter de patserige vechtmachine een mens schuilt.

Reageer op artikel:
Prachtige video toont bescheiden kant van Conor McGregor
Sluiten